You Dirty RAT

Pedály, multiefekty, procesory, ...
MESSER25

You Dirty RAT

Příspěvek od MESSER25 »

:roll: Zdravim , tak jsem si koupil You Dirty RATA a zvuk se mi vubec nelibi , kdyz dam na efektu asi do ctvrtky a neco distoriton , na nule mam filter , tak ten zvuk trochu jde , ale kdyz dam distortion navic , tak je zvuk hrozne basovy ,kdyz povolim trochu filter je to jeste horsi , no uplne na h***o ,kdyz uz to musim rict , sicetra mam kombo 15 wattovyho ndaka ,ale ten zvuk by tam mel bejt alespon trochu znat a proste nic , neni vubec vyrazny , zkousel jsem adapter i baterku a je to to same ,jinak kytaru mam Kramer Strikera FR424S :roll: jsem dost zklamany a pochybuji ,ze mi tu nejak poradite , :P urcite to budete svadet na kombo nebo na kytaru ,ale zvuk je strasne prebasovany ,nevyrazny atd. i overdrive na kombu ma o hodne vyrazny ,kricici overdrive . No tak jestli mate nejaka rady nebo k tomu neco rict :roll:
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

RAT ? Prebasovany ? :D zkus si pohrat s ekvalizerem ... ale je to divne ... mam taky you dirty rat , a ten zvuk je bych rekl dosti vyrazny a do vysek jak cert
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jo jo, mas blbou kytaru, blby snimace a blbe kombo ... a mozna i blbyho RATa ... pruser co?
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

a pak mozna blby ruce a blbej mozek? :lol:
MESSER25

Příspěvek od MESSER25 »

:evil: Kecy si prosim nech pro nekoho jineho
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

A co máš teda konkrétně za kombo a snímače (SC/HB)?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Modli se a jezis ti to vyresi .. Haleluja tatranky voe :D
MESSER25

Příspěvek od MESSER25 »

Kombo mam postaveny , smimace mam H-S-H , Quad Rail , zkusim to jeste vyzkouset u kamose , ten ma lampu .
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak problém bych hledal bud v kombu nebo v tom quad-railu. Ten ti produkuje hodně silnej signál, takže je otázka, jak to Rat snáší. Zkoušel si někdy nějakej jinej efekt? Jak máš nastavenou ekvalizaci na kombu?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MESSER25

Příspěvek od MESSER25 »

Vejsky mam na 3/4 , basy na necelou polovinu
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Ja porad nechapu , jak se ti muze zdat You dirty rat prebasovany ? :? reknu ti to takhle , problem enni v efektu :wink:
MESSER25

Příspěvek od MESSER25 »

Ja o nem nemluvim vseobecne , ja mam ten problem , chapes , proto mi to pride divne , kdyz ho tady kazdy chvali , jak rikam zkusim to jeste na komosovou lampu a na jinou kytaru , uvidim no
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

OK, ze srandy to zkus s basama na minumum, pak je hod tak maximálně na 1/4 nejvýš 1/3... Filtrem zkus pak hýbat v rozmezí od 1/3 výš a uvidíš. Dej vědět, co to dělá...

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já to říkám furt..... neraďte každýmu ať kupuje rata, jeho zvuk je specifický někomu vyhovovat nemusí a navíc strašně moc záleží před jakej aprát ho postavíte.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MESSER25

Příspěvek od MESSER25 »

Tak basy jsem dal na minimum , vejsky na max a filtr na minimum zvuk je mnohem lepsi , vyzkousim to pozdeji na jinem no .
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Já s Ratem mám jinej problém, příde mi, že pokaždý když ho zapnu hraje jinak:D... Fakt že jo... Každej den mám poťáky uplně jinak abych dostal ten jeden zvuk kterej žeru...divný co? :) Ale neměnil bych, možná za muffa, nekdy...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ragnar píše:Já s Ratem mám jinej problém, příde mi, že pokaždý když ho zapnu hraje jinak:D... Fakt že jo... Každej den mám poťáky uplně jinak abych dostal ten jeden zvuk kterej žeru...divný co? :) Ale neměnil bych, možná za muffa, nekdy...
To není problém v efektu, ale v uších :wink: Já mám se svejma krabkama to samý... :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

MESSER25 píše:Tak basy jsem dal na minimum , vejsky na max a filtr na minimum zvuk je mnohem lepsi , vyzkousim to pozdeji na jinem no .
Zkoušej, zkoušej, to je to nejlepší... :wink: Pak kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo...

PetrPeter 1975 - 2008
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Nero píše:
Ragnar píše:Já s Ratem mám jinej problém, příde mi, že pokaždý když ho zapnu hraje jinak:D... Fakt že jo... Každej den mám poťáky uplně jinak abych dostal ten jeden zvuk kterej žeru...divný co? :) Ale neměnil bych, možná za muffa, nekdy...
To není problém v efektu, ale v uších :wink: Já mám se svejma krabkama to samý... :wink:
To je možný, ale radši to budu svádět na ty germaniový obvody :wink:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

to stejný i já ikdyž á nemám moc nastavení na krabičkác. ael na aprátu... pokaždý jinak...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“