Nedávno jsem pořídil toto lampové kombo a jsem velmi spokojen. Zdá se, že ho moc lidí tady nepoužívá. Na českém netu toho o něm moc není, navíc už se přestalo vyrábět. Zajímalo by mě kolik jich je v ČR.
Máte ho? Znáte někoho kdo ho má? Pokecáme?
Naposledy upravil(a) felixx dne 30.03.2008 12:10, celkem upraveno 1 x.
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
to hlasování je pěkná pitomost, promin:D viděl jsem jich už hodně a k tomu jednoho máme ve zkušebně (sehnal jsem ho za 16 pro našeho druhýho kytaristu)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
hele v pohodě
čemu říkáš hodně?
já tady v Brně neznám nikoho kdo by ho měl ani se o něm zdá se moc neví...
takže na základě tvé informace upravím hlasování.
bude fajn, když napíšete proč hlasujete tak či onak
Naposledy upravil(a) felixx dne 30.03.2008 12:29, celkem upraveno 1 x.
Spis by me zajimalo, kdo na zdejsim foru ma neco od Ampega , ale souhlasim s Maplesem, ze to hlasovani je vicemene o nicem
Ja jsem se svym Ampegem taky spokojeny, ac mam jiny typ, tak soudim, ze cisty kanal by mel byt podobny jako u 50W verze. Nekdy skoda, ze mam jen jednokanal Gratuluji k R-12R!
díky, díky!
ale nevím proč by mělo být hlasování o ničem. chci se prostě dopátrat kolik jich tu asi tak je, víceméně pro zajímavost...
já odtušil pár kusů, kolega píše že jich tu viděl "hodně" a jedno mají ve zkušebně - zatím nic moc teda
Bože když to budu chtít zjistit zavolám k Houdkovi kolik jich dovezli.
Mě zajímá kolik jich tak mezi náma asi je, kdo na ně třeba hraje, prostě pokec o tomto aparátu.
Hlasování je vedlejší.
celkově je to aparát srovnatelný s Fenderem Hot rod, jen je to něco pro ty, co chtějí být kapku originálnější...ale Fender má lepší čistý zvuk, Ampeg zase zkreslení, ve zkušebně se to potom krásně doplňuje. z Houdka zjistíš kulový, poněvadž R-12R je ve své podstatě aparát s hlubokými kořeny a dělaly se tucty verzí.)
hodně jich je podle mě v čr už jen proto, že jsem jich narazil už na pár i na podiích, nebo na fotkách různých hudebníků, kdesi za nimi, takže zas taková vzácnost to nebude. vedle na bazaru se jich taky už prodalo za tu dobu, co to sleduji taky asi 6 a jeden z nich má kámoš:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tak ten čistej kanál je takovej přirozenej, nepleská to tolik jak fender. zkreslenej kanál je důvod proč jsem kombo vybral, těžko to popsat krásně to kreslí ani moc ani málo. jakmile bude příležitost nahodím nějakou ukázečku
Uvažuju o koupi tohoto komba. Nevíte, jestli zvládne i větší zkreslení (nemyslím metal, spíš takový alternativní rock, hutný zvuk)? Samozřejmě počítám s tím, že do něj narvu i nějaké krabky, ale jen tak mě to zajímá.
jak jsem psal, určitě má tvrdší zkreslení, než Fender Hot Rod, a dyž člověk hraje na HB, tak je to zkreslení na něj rozhodně přirozenější, než u Fenderů, takže se z toho dá dostat poměrně tvrdý zvuk, ale počítej s vyšší hlasitostí
No já právě hraju přes singly, ale dokrmuju to Fuzztonem a Sparkle Drivem, takže snad nebude problém z toho dostat zvuk, jaký chci. Děkuju za info, Maplesi.
není za co, je to fakt dobrý aparát! ale přeci jen bych si ho pokud možno někde vyzkoušel, věř jen sobě,)
Ale stejně mám takový pocit, že todle kombo už z shopu neseženu... Neměli byste někdo tip na něco podobného (krom Hot Roda)? Hlavně aby to mělo nějaké použitelné zkreslení, jde mi taky samozřejmě o kvalitu
Ampeg ještě dělá kombo J 20, který má myslim vestavěnou brzdu, za 18, ale pak mě napadá H/K Statesman bud 2xEL84 nebo 4XEL84, ale ten je o dost dražší:( http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... -54472.php
ale už nemůžu najít originál H K video, tam bylo vidět, jak je to úžasný kombo! a na stránkách jsou nový dokonce i Statesmany s 6L6 a hlava..
jinak je to vážně úžasný kombo pro rocknroll a takový styly.)