Zajima mne jake jsou rozdily mezi standard a classic hlavne co se hmatniku tyce vim ze classic ma jiny radius a taky ze ma vintage prazce jde mi o to ze jsem zacatecnik a zatim sem si ty kytary neosahal chci kupovat az v lete ale zajimaji mne nazory lidi co maji zkusenosti. Je tedy classic mene vhodny pro zacatecniky a nebo to skoro nepoznam hlavne ty prazce....? Dalsi vec je ze podle fotek co sem videl ma classic mechaniky se zamky coz jak sem zjistil je vyhodnejsi daji se pripadne nekde sehnat tyto mechaniky samostatne? Nikde sem je nejak nenasel zatim... Dalsi otazka classic 50 ma V profil myslim ze C je tedy asi vhodnejsi ale treba by mi to nevadilo nicmene da se classic 60 sehnat v cerne s javorovym hmatnikem? Dale je rozdil ve dreve ci zpracovani mezi seriemi classic a standard? Na standard sem kdysi hral mel ho kamos tak mne zajima zda jsou mezi st a cl velke rozdily ci to spis pozna az hodne pokrocily kytarista? Sam sem zatim vystridal 3 kytary vsechno akustiky hraju cca 5 let ted bych se rad naucil poradne hrat a chtel bych si poridit Fendra byl to muj sen vzdy
Dekuji za vase odpovedi