Iron Maiden - lehké songy
Pravidla fóra
Iron Maiden - lehké songy
neznáte nejaké lekčí songy které by se daly vklidu zahrát....
Re: Iron Maiden - lehké songy
Jistě že jo-TROOPERmiklop píše:neznáte nejaké lekčí songy které by se daly vklidu zahrát....
Makej a neptej se na kraviny
Znáš nějakou modelku co LEKCE DÁ
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Pokud tim "lehci" myslis lehky, tak u IM nepochodis...
Rozhodne ne nijak vyrazne
panove, Trooper? a ty tremola tam nejsou? Iron Maiden: skakani pres struny... plus samozrejem sola nejsou taky zadarmo...
Kdyz uz, tak me se zdaj nejlehci Holy Smoke a Different World, ale Smooke ma solo tezky jak prase a pulku jen ve flazoletech, a DW ma jednu cast taping, kterej je hodnej Smithe
Rozhodne ne nijak vyrazne
panove, Trooper? a ty tremola tam nejsou? Iron Maiden: skakani pres struny... plus samozrejem sola nejsou taky zadarmo...
Kdyz uz, tak me se zdaj nejlehci Holy Smoke a Different World, ale Smooke ma solo tezky jak prase a pulku jen ve flazoletech, a DW ma jednu cast taping, kterej je hodnej Smithe
Hele majkie-von se utluče sámmajkie píše:to by si snad ani nikdo nedovolil, brat je do ust
nech to plavat
http://www.youtube.com/watch?v=fsDpznl8eIs
To byl HLAS
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Zřejmě ti nedošlo,že to byla reakce na LEKČÍ SONGYChip píše:To je nechutne, fujFíííl of D dááárk-skvělá...
D nambr of D bíst-ještě lepČí
Už jsem to několikrát zmiňoval-sám nepíšu jako Palackej ale takhle mrvit mou milovanou češtinu
Trooper je jednoduchá věcička-byla to moje vstupenka do 1vní opravdový kapely,neřekli mi kterou kejtru se mám naučit,tak jsem na zkoušce pro jistotu vysypal obě
HOWGH
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
zase záleží záleží kus od kusu
já hrál Troopera úplně v pohodě, ale narozdíl od některých lidí co znám jsem si rychleji osvojil techniku pravé ruky, takže pro mě ty tremola ve sloce nebyly problém... pokud bychom dělili jen na LEHČÍ-TĚŽŠÍ, zařadím ho do lehčích
(PS: až si někdo bude jistý, že už ten který song zvládá, ať ho zkusí zahrát s Live verzí - docela výzva co se týče zrychlení)
(PS: až si někdo bude jistý, že už ten který song zvládá, ať ho zkusí zahrát s Live verzí - docela výzva co se týče zrychlení)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
drobak: cover znam, ale klasiku mam preci jen radsi
a to sem do black metalu blazen 
jinak, muzete mi plz vysvetlit co konretne myslite temi tremoly ve slokach ? ja mel za to ze tremolem se u kytarove hry zove sled velmi rychle zahranych tonu, ktere de facto splyvaji v jeden tahly, takove ty blackove vceliny nebo takovej ten surf rock z pulp fiction
jinak, muzete mi plz vysvetlit co konretne myslite temi tremoly ve slokach ? ja mel za to ze tremolem se u kytarove hry zove sled velmi rychle zahranych tonu, ktere de facto splyvaji v jeden tahly, takove ty blackove vceliny nebo takovej ten surf rock z pulp fiction
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele: