Pumlitch píše:Nero píše:POZOR, NA ODKAZECH Z GUITARPARKU MI NOD32 NAŠEL TROJSKÉ KONĚ
No,. i bez tohoby mě to víc lákalo k Washburnu...
?? To by si měl asi Guitarpark ošefovat, jinou můžou zákazníci přijít docela k újmě

Ne to spíš vy všichni ostatní by jste neměli používat Windows. LINUX forever. Proč "platit (přiznejme barvu, já taky v životě neměl legální)" někomu za polotovar-bezpečnostní problémy, "nemožný" aktualizace bez legálního softwaru, zbytečná zátěž počítače antivirama, antispywarem a další zhovadilosti. Linux je dneska už tak vysoko, že naprostá většina hardwaru není vůbec problém, spousta windowsáckých programů beží bezproblémů pod linuxem (mám normálně adobe photoshop, premiere a další programy, hry taky nejsou žádnej problém). Spousta programů přímo pro linux jsou natřískaný funkcema o kterých si může windows nechat zdát a ještě si za to chtěj nechat platit, jsou to zloději. Navíc je všechno dostupný, stažitelný jedním příkazem, instalace probýhá bez zásahů uživatele, takže není prostor pro chyby. Veškerý aktualizace jsou dostupný zdarma. Uživatelská podpora je bezproblémová, třeba forum na ubuntu.cz, kde je spousta lidí profesionálama je asi ta nejznámější-je to asi jediný forum (kromě teda forum.kytary.cz

), kde se fakt člověk rychle a spolehlivě dostane informací, který potřebuje-všechno bezplatně.
Jinak k tématu-já bych vzal cortku, ale ten washburn nejspíš nebude zlej, v obou nebudou nijak moc extra snímače ale r.m. to jistí.