Peavey Rage 158 + box 4×12"
Pravidla fóra
Peavey Rage 158 + box 4×12"
Tak jsme přidělaly do komba Peavey Rage 158 15W s 8" 4Ohm reprem Blue Marvel samici na výstup na reprák (připojí se jenom jeden kabel, takže z kombíčka vznikla jakože hlava), abychom zkusily jak to hraje na lepším repru. Připojili jsme to ve zkušebně na box 4 × 12" Celestion G12K100, který má 400W do 8Ohmu, a věřte nebo ne na 6 volume to uhrálo zkušebnu i s bubeníkem, kterej se nebojí do toho řezat a ten zvuk stál taky za to. Takže i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo!
foto
foto
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Box je základ!! Je jasný, že i zesilovač musí mít dobrý zvuk, jinak to samotný box nezachráníNero píše:Sakra, proč ti nevěřím?Zvuk tohohle komba mě nikdy nenadchnul a nevěřím tomu, že box to zlepší... Ale co já vím...
Byl tam s nama i DwPetr, tak se snad taky vyjádří, ale to jsme měli jenom na 5 a nehráli jsme s bicíma, pak až odešel, jsem přes to hrál, protože to bylo fakt dobrý.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
To já jsem na todle taky hrál ve zkušebně než jsem sehnal jiný a silnější.Prvně na to hrál bysák potom já a potom druhý kytarista a ten to měl píchnutý do Regenta 600(aneb nekonečná nástavba do stropu) řvalo to jak sviňe,ale zvuk na nic.Ale čistej kanál to má dobrej a na to že je to tak málí tak to řve dost.To asi proto že je to hybrid.
no hybrid to není, má to jenom nějakou TransTube chujovinu na napodobení lampy
....
ale mě šlo především o to, že to má jenom 15W a hrálo to dobře a nahlas díky kvalitnímu boxu!!!
ale mě šlo především o to, že to má jenom 15W a hrálo to dobře a nahlas díky kvalitnímu boxu!!!
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Je to tak, zvuk to mělo hodně dobrej a to i do hlasitosti. Sám jsem se divil, ani ne tak tomu výkonu, to znám z doma, kde to taky občas zapnu z malýho komba do 4x12, ale tady to mělo zvuk hodně použitelnej.
Ten velkej box tomu dal vyniknout.
Jinak jsme zkoušli i Faraona a JVM, všechno přes box 4x12 a Peťovu novou kytaru s EMG a ze všeho byl zvuk velmi dobře použitelnej
Jinak jsme zkoušli i Faraona a JVM, všechno přes box 4x12 a Peťovu novou kytaru s EMG a ze všeho byl zvuk velmi dobře použitelnej
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
tak jsme natočili takový pochybný video, ale je tam vidět a i trochu slyšet jak to hraje ve zkušebně. kvalita nic moc, ale je to dobrej "důkaz místo slibů"
video
video
Tak to docela čumim, nikdy bych neřekl, že se takovej "chcípák" bude chytat ve zkušebně. Ale ten zvuk je strašnejPeťan V. píše:tak jsme natočili takový pochybný video, ale je tam vidět a i trochu slyšet jak to hraje ve zkušebně. kvalita nic moc, ale je to dobrej "důkaz místo slibů"![]()
video
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
Tentokrát jsem to dal na sedmičku, aby to bylo výraznější. Jinak stačí šestka, abych se v pohodě slyšel
K tomu zvuku: co byjste asi chtěli po foťáku?? obraz HDTV a zvuk 5.1 dolby digital?? Naživo to má zvuk dobrej, ale proč já se pořád snažím
..... zkoušeli jste někdy nahrát takovej binec??
K tomu zvuku: co byjste asi chtěli po foťáku?? obraz HDTV a zvuk 5.1 dolby digital?? Naživo to má zvuk dobrej, ale proč já se pořád snažím
Když jsme my dělali nahrávky ze zkušebny, tak to bylo v ještě horší kvalitě než to tvoje.Peťan V. píše:Tentokrát jsem to dal na sedmičku, aby to bylo výraznější. Jinak stačí šestka, abych se v pohodě slyšel![]()
K tomu zvuku: co byjste asi chtěli po foťáku?? obraz HDTV a zvuk 5.1 dolby digital?? Naživo to má zvuk dobrej, ale proč já se pořád snažím..... zkoušeli jste někdy nahrát takovej binec??
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
to je jasné, to jsem bral v potaz, ale i tak.. ale asi to bude jen tím, že moc neuznávám tyhle metlové hlukyPeťan V. píše:Tentokrát jsem to dal na sedmičku, aby to bylo výraznější. Jinak stačí šestka, abych se v pohodě slyšel![]()
K tomu zvuku: co byjste asi chtěli po foťáku?? obraz HDTV a zvuk 5.1 dolby digital?? Naživo to má zvuk dobrej, ale proč já se pořád snažím..... zkoušeli jste někdy nahrát takovej binec??