Zdravím. Poradil by mi někdo prosím s výběrem kytary. Protože jsem již léta nehrál (byl jsem ženat ), chci něco s širším hmatníkem (47mm). Měl jsem v ruce Dreadnought Rieger Kloss celomasiv a moc se mi zamlouval. ale chtěl bych něco cenově dostupnějšího. Našel jsem Strunal D 877 déčko s masivní vrchní cedrovou deskou, nebo novinku D747 vrchní deska je masivní smrk.
Nikdy jsem je ale nedržel. Prosím o vaše zkušenosti a názory, či jiné návrhy (další porovnání např. levnější Furch). Moc děkuji. DON
Strunal D747, D 877
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já držel od Strunalu v rukách jenom jumba ale věřím tomu, že ve zpracování nebude rozdíl. Strunal jsou podle mě v poměru cena/výkon na tom dobře a když vybereš nějakej pěkně hrající kousek tak není o čem mluvit.
Jestli chceš širší hmatník tak oni právě jako jedna z mála firem dělají každý model s různými hmatníky takže výběr je.
Dělaj taky ze zajímavých dřev.
Mě na nich akorát trochu vadily pražce, na mě moc mrňavý.
Ohledně Furcha to je asi o trochu lepší třída a jestli na Furcha máš tak bych od něj klidně něco zkusil.
Zase to už je o tvým pocitu co se ti bude líbit víc.
Jestli chceš širší hmatník tak oni právě jako jedna z mála firem dělají každý model s různými hmatníky takže výběr je.
Dělaj taky ze zajímavých dřev.
Mě na nich akorát trochu vadily pražce, na mě moc mrňavý.
Ohledně Furcha to je asi o trochu lepší třída a jestli na Furcha máš tak bych od něj klidně něco zkusil.
Zase to už je o tvým pocitu co se ti bude líbit víc.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
jen dodám, že k Furchům už probíhá debata tady:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=1285
doporučuju projít a případně se konkrétněji ptát tam
doporučuju projít a případně se konkrétněji ptát tam