Reproboxy Hardbox
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Reproboxy Hardbox
http://www.hardbox.cz/cz/produkty.php Znáte to někdo?
framikoin: snad nebude vadit, kdyz nazev topicu upravim na reproboxy Hardbox, prece jen trosku vic vymluvne
framikoin: snad nebude vadit, kdyz nazev topicu upravim na reproboxy Hardbox, prece jen trosku vic vymluvne
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Neznam, ale docela drahá masírka.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
To sice jo, ale třeba box u esh vychází 20k 4*12, ne 2*12 jako u tady tý firmy. Tam bude hodně dělat ta vošklivá koženkaDark Axel píše:to jo, ale ty použité materiály... dvě V30, neutriky, to dřevo...afektband píše:Neznam, ale docela drahá masírka.
taky neznám, přiznávám
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle boxy má kytarista z bethrayer zapojené ve streu a jak je slyšel tak mesu poslal pá takže to bude kurevsky kvalitní box!!!!!!!!!!!!!afektband píše:To sice jo, ale třeba box u esh vychází 20k 4*12, ne 2*12 jako u tady tý firmy. Tam bude hodně dělat ta vošklivá koženkaDark Axel píše:to jo, ale ty použité materiály... dvě V30, neutriky, to dřevo...afektband píše:Neznam, ale docela drahá masírka.
taky neznám, přiznávám
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
to je přesně ono:"woe,proti tomu se mesa s****a woe" Sice to tu nikdo neslyšel, ale za týden tu bude každej kecat jak je ten Hardbox super a nepřekonatelnej.
Každopádně bych za to ty prachy nedal. Radši za mesu.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ty si myslíš že to řeknu já?Kdybych měl ty prachy já tak vyzkouším oboje a pak vezmu to co se hodí víc k mojemu zesáku a rozhodně to nefuckuju....mesa by neudělala šmejd-taky to není stagg to tu ví všichni.Saul píše:to je přesně ono:"woe,proti tomu se mesa s****a woe" Sice to tu nikdo neslyšel, ale za týden tu bude každej kecat jak je ten Hardbox super a nepřekonatelnej.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to tu myslím v příůadě HCG nehrozíSaul píše:to je přesně ono:"woe,proti tomu se mesa s****a woe" Sice to tu nikdo neslyšel, ale za týden tu bude každej kecat jak je ten Hardbox super a nepřekonatelnej.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Aspon někdo mě znáDark Axel píše:to tu myslím v příůadě HCG nehrozíSaul píše:to je přesně ono:"woe,proti tomu se mesa s****a woe" Sice to tu nikdo neslyšel, ale za týden tu bude každej kecat jak je ten Hardbox super a nepřekonatelnej.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
hardbox
Zdar. Jsem první člověk na světě, kterej má 412 Vintager od Hardbox.
Hrával jsem při různých příležitostech na různé boxy včetně Mesa, vlastnil jsem Marshalla B Vintage. U žádného z těchto boxů se mi nestalo, že po jeho vyzkoušení jsem si ho musel koupit. Navíc u Hardbox mi plně vyhovoval individuální přístup a komfort nechat si něco dělat na zakázku.
Myslím si, že za tu cenu to stojí.
Hrával jsem při různých příležitostech na různé boxy včetně Mesa, vlastnil jsem Marshalla B Vintage. U žádného z těchto boxů se mi nestalo, že po jeho vyzkoušení jsem si ho musel koupit. Navíc u Hardbox mi plně vyhovoval individuální přístup a komfort nechat si něco dělat na zakázku.
Myslím si, že za tu cenu to stojí.
MESA DC10, omlácenej Ibanez z dob, kdy sem vtrhli Rusové a všelijaké jiné vergle....
Ahoj. Pokud by jsi měl zájem si vyzkoušet naše boxy tak to není žádný problém. Můžeš u nás přímo na dílně nebo ve zkušebně, nebo se domluvit v některých hudebninách v tvém okolí.
Pokud by jsi měl zájem o některý z našich boxů a koupil si jej,, tak ti ho dovezeme (po české rep). přímo až domů,,, vyzkoušíme, předvedeme. Taktéž budeme řešit záruční i pozáruční opravy (pokud nějaké budou) pokud to půjde tak přímo u majitele koupeného HARDboxu. Záruka na Hardbox je 5let. Záruka na pevnost je doživotní..
1.Hardbox není čistou kopírkou boxů M/B. jak jsem se tady někde dočetl... Boxy Hardbox vycházejí z osvědčených boxů a hlavně materiálů které jsou vyzkoušené a opravdu hrají (Marshall,M/B,Orange,Diezel)
2.Cena našich výrobků je přímo úměrná kvalitě a poskytovaným službám které souvisejí s našimi výrobky.
3.Hardbox není a nebude nikdy masová záležitost... hardbox je pro skupinu lidí kteří hledají pro ně nejkvalitnější sound,provedení a hlavně individualitu. Já sám jsem vlastnil cca 10let oplechovanýho B 412" recto box.. Před 10 lety jsem za něj zaplatil 61tis.. tento box se stal během pěti let tak masovou záležitostí až mne omrzel.. Myslím si že jsem zástupcem přímo této kategorie potencionálních zákazníků mezi které zapadám.
4. Jsme custom firma takže,, neděláme jen potah krokodýlí kůži...
5.Hardbox je custom za cenu standardu...
Zdraví Hardboxteam..
Pokud by jsi měl zájem o některý z našich boxů a koupil si jej,, tak ti ho dovezeme (po české rep). přímo až domů,,, vyzkoušíme, předvedeme. Taktéž budeme řešit záruční i pozáruční opravy (pokud nějaké budou) pokud to půjde tak přímo u majitele koupeného HARDboxu. Záruka na Hardbox je 5let. Záruka na pevnost je doživotní..
1.Hardbox není čistou kopírkou boxů M/B. jak jsem se tady někde dočetl... Boxy Hardbox vycházejí z osvědčených boxů a hlavně materiálů které jsou vyzkoušené a opravdu hrají (Marshall,M/B,Orange,Diezel)
2.Cena našich výrobků je přímo úměrná kvalitě a poskytovaným službám které souvisejí s našimi výrobky.
3.Hardbox není a nebude nikdy masová záležitost... hardbox je pro skupinu lidí kteří hledají pro ně nejkvalitnější sound,provedení a hlavně individualitu. Já sám jsem vlastnil cca 10let oplechovanýho B 412" recto box.. Před 10 lety jsem za něj zaplatil 61tis.. tento box se stal během pěti let tak masovou záležitostí až mne omrzel.. Myslím si že jsem zástupcem přímo této kategorie potencionálních zákazníků mezi které zapadám.
4. Jsme custom firma takže,, neděláme jen potah krokodýlí kůži...
5.Hardbox je custom za cenu standardu...
Zdraví Hardboxteam..
HARDBOX = Custom za cenu standardu
05.03.2008 09:50:02
My gear: preamp digitech 2101 limited edition to valím do bbe sonic maximizer a z něj pseudo stereo do dvou konců 1xorange1x280w a 1xRocktron Velocity touring version2x150w Zesilovače mám pseudostereo zapojený do 1ho boxu Hardbox Vintager 212XL a 2boxu Hardbox Vintager 212XXL leze mi celkem pěkný zvuk naživo i ve studiu.. Kytary používám 3_ 7ky RG Ibanez custom, 6ku Schecter 006 a 6ku Dean + 2španělky.
My gear: preamp digitech 2101 limited edition to valím do bbe sonic maximizer a z něj pseudo stereo do dvou konců 1xorange1x280w a 1xRocktron Velocity touring version2x150w Zesilovače mám pseudostereo zapojený do 1ho boxu Hardbox Vintager 212XL a 2boxu Hardbox Vintager 212XXL leze mi celkem pěkný zvuk naživo i ve studiu.. Kytary používám 3_ 7ky RG Ibanez custom, 6ku Schecter 006 a 6ku Dean + 2španělky.
- citizen.one
hm, fiha, vypadaj luxusne, jen to logo se mi pravda toliko nelibi, jinak super, kdybych mel zesak, kterej by takhle vypadal a penize, tak bych si to snad nechal udelat, mate to perfektne nafoceny 
nicmene mam i tak dva dotazy
1. Delate i potazeni aparatu + boxu a na kolik to vyjde?
2. Pouzivate jen V30 nebo i treba moje oblibene EVM12L, ktere myslim dodaji zvuku na osobitosti skoro nejvic ze vseho...
nicmene mam i tak dva dotazy
1. Delate i potazeni aparatu + boxu a na kolik to vyjde?
2. Pouzivate jen V30 nebo i treba moje oblibene EVM12L, ktere myslim dodaji zvuku na osobitosti skoro nejvic ze vseho...
Odpověď pro Citizen one,, Ještě jsme se nesetkali s tím že by chtěl někdo potahnout i zesilovač.. Je možné provést repasi boxu (výměna koženky a vyztužení boxu)pokud by jste měl zájem tak nás kontaktujte na email: Hardbox@hardbox.cz Cena se nedá stanovit jen tak od pasu.
Pokud to bude vaše přání,, my jsme schopni vám osadit box oblíbenými reproduktory na které jste si zvykl. (v případě že se budou konstrukčně hodit k našim boxům)
Hardboxteam.
Pokud to bude vaše přání,, my jsme schopni vám osadit box oblíbenými reproduktory na které jste si zvykl. (v případě že se budou konstrukčně hodit k našim boxům)
Hardboxteam.
HARDBOX = Custom za cenu standardu
- citizen.one