Napadlo mě,že tady skoro nikdo nezná tuhle super věcičku, tak mě napadlo, že tady můžem rozvíst diskusi o těhlech super efektech, právě mám pujčenej Wah/Volume a sem naprosto spokojenej tak sem se rozhodl sem aspoň dát fotky

Nebudeš a objednal sis jakej? Jinak zkoušel sem v obchodě jen obyč CryBaby a to fakt je rozdil, opravdu zlatý čeksý ručičky*Twisted.Brother* píše:Já si jeden Wah pred minutou objednal , ty jo doufám že nebudu sklamaný
Dobře si udělal, ja asi tak za 14 dní možná budu objednávat taky*Twisted.Brother* píše:jj .. objednal jsem tady tento http://kytary.cz/michalik-wah-volume-pe ... 60:0:0:1:0
A já tam celou dobu na těch fotkách hledal poťák.Dark Axel píše:...optické snímání pohybu...
Funfuje to jako Volume pedál a když přitlačíš na špičku, přepne se do Wah módu.Koxík píše:Jo ještě se chci zeptat jak to celý funguje, když je to zkombinovanej volume pedál s kvákadlem? Dá se použít třeba jenom ta funkce volume pedálu, když potřebuju a naopak jen kvákadla?
Mysím, že není, ale zvuk vůbec nekazíKoxík píše:Je tohle kvákadlo True Bypass?
Když mi přišel, divil jsem se, že nemá žádný poťáky. Nastavit na něm nejde nic, ale to je pro mě jedině výhoda.afektband píše: A já tam celou dobu na těch fotkách hledal poťák.![]()
No je tam jeden poťák, kterym se přpína volume a wah, ale jinak tam najdes jenom srouby, vstup a vyýstup, vstup na 9V a plechafektband píše:A já tam celou dobu na těch fotkách hledal poťák.Dark Axel píše:...optické snímání pohybu...![]()
No doufám že tam jeden vydrží do cca 15.5 to budou penízeBraniik píše:Hmm, pozeram, ze k dispozicii su na predajni 1-2 kusy, snad ta akcia neskonci, ked sa tie 1-2 kusy vypredaju....
Není, ale ani to nevadí, mužeš přepnout na Volume, ale to mi nohou nějak nejde, asi v ní nemám sílu a dupat se mi do toho nechce, přeci jen to není mojeKoxík píše:Je tohle kvákadlo True Bypass?