reprobox Kustom vs Crate
Pravidla fóra
- Dime
- Bandzone: http://bandzone.cz/hypnoticface?activeLeftTab=foru
- Kontaktovat uživatele:
reprobox Kustom vs Crate
Ahoj lidi.potřeboval bych radu pro kamaráda. chtěl by koupit reprobox k Randallu RH 150 nevíme kterej je lepší.
Crate http://www.houdek.cz/catalog/product_in ... ts_id=1304
nebo
Kustom http://kytary.cz/kustom-kytarovy-reprob ... Kustom:1:0
Moc díky za radu !!!!!!
Crate http://www.houdek.cz/catalog/product_in ... ts_id=1304
nebo
Kustom http://kytary.cz/kustom-kytarovy-reprob ... Kustom:1:0
Moc díky za radu !!!!!!
kytary:Dean MlNoirxt.Fokus LP
amp:Bugera 6262
Box:Rozdall-200watt clestion G12H
amp:Bugera 6262
Box:Rozdall-200watt clestion G12H
Kustom, ten crate má málo watů.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
ahoj na hudebnibazar.cz nekdo prodava Randall Box 4x12 asi za 8 tisíc ... jdi do něj
jinak kamarád si vybral dobrou hlavu sám sem jí měl RH150G3 hlavně ať si pohraje se středama(čím víc tím líp) a contour a vytáhne z toho brutal zvuk
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Třeba já.Ginie píše:bud nakej jetej koupit a nebo spis ten kustom ... a dystak nevite kdo to tady ma ?
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jestli má hlava 4 ohmy a box 8 ohmů, tak dodá do boxu kolem 75% výkonu. tak že 150W Randall by měl na 120W box stačit. Nebo se pletu? Mám to zjištěné od profesionálů to s těma ohmama. Ale jestli je to jinak, rád se poučímhardcore guitarist píše:Počkej ten Randall má 150w?tak v tom případě teda nestačil.....
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Na to bych vůbec nespoléhal u takhle levných repráků, u takhle levnejch nikdy nevíš kdy začnou kreslit, zvlášť když máš waty takhle natěsno, spíš ten kustom s rezervou.Sami píše:Jestli má hlava 4 ohmy a box 8 ohmů, tak dodá do boxu kolem 75% výkonu. tak že 150W Randall by měl na 120W box stačit. Nebo se pletu? Mám to zjištěné od profesionálů to s těma ohmama. Ale jestli je to jinak, rád se poučímhardcore guitarist píše:Počkej ten Randall má 150w?tak v tom případě teda nestačil.....
Jo ale já jsme to myslel tak, že by to nejspíš neodpálil. O tom, jaký to bude mít zvuk jsem nemluvil.afektband píše:Na to bych vůbec nespoléhal u takhle levných repráků, u takhle levnejch nikdy nevíš kdy začnou kreslit, zvlášť když máš waty takhle natěsno, spíš ten kustom s rezervou.Sami píše:Jestli má hlava 4 ohmy a box 8 ohmů, tak dodá do boxu kolem 75% výkonu. tak že 150W Randall by měl na 120W box stačit. Nebo se pletu? Mám to zjištěné od profesionálů to s těma ohmama. Ale jestli je to jinak, rád se poučímhardcore guitarist píše:Počkej ten Randall má 150w?tak v tom případě teda nestačil.....
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Ten kustom je podezřele levnej... a ten crate má pro změnu malej výkon... takže být tebou bych sledoval bazar a koupil něco lepšího.. nebo bych našetřil zbytek peněz a koupil to nový...
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
waráží bych se neřdil, ikdyž je pravda že u nižší by se mohlo zaít projevovsat zkreslování repra při vyhuleníafektband píše:Kustom, ten crate má málo watů.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Presně jak si říkal watáží bych se neřídil, ale tady zrovna je to podle mě hodně důležitý, ten Kustom má o 120W navíc, navíc tam má celestiony, sice levný, ale určitě lepší než nějaký noname repráky od Crate. A jak si řekl, neriskovat zkreslování, radši rezervu.turbo_MaCk píše:waráží bych se neřdil, ikdyž je pravda že u nižší by se mohlo zaít projevovsat zkreslování repra při vyhuleníafektband píše:Kustom, ten crate má málo watů.
přímou zkušennost s nim nemam ale tohle je zkopírovaný z webu kytary.czpulec píše:Kustom QUAD ST ma reproduktory znacky Kustom (resp. na nich nie je ziadne oznacenie) a nie Celestion Super65...
KUSTOM - Kytarový reprobox QUAD
výkon/typ: 260 W/ 8 Ohm, zkosený
Kytarový reprobox ve vintage stylu za velmi příjemnou cenu je vhodný pro všechny ty, kteří potřebují dobře vybavený reprobox za super cenu. Osazení čtyřmi 12ti-palcovými reproduktory Celestion® Super65 mluví za vše.
• Výkon: 260 Watt
• Impedance: 8 Ohm
• Repro: 4x 12" Celestion® Super65
• Typ: zkosený
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
Hmm, ja som z toho reproboxu odobral zadnu stenu a na moje pocudovanie, tam ziadne Celestiony neboli.. Tak som napisal priamo firme Kustom do USA, a oni mi potvrdili, ze su tam reproduktory Kustom a nie Celestion... Napokon, tu je to potvrdene: http://www.kustom.com/product_detail.as ... =118&Tab=0
Nic to vsak nemeni na tom, ze za tu cenu hraju vyborne...
Nic to vsak nemeni na tom, ze za tu cenu hraju vyborne...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele: