Daniel Krob
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Daniel Krob
Znáte tohodle českého kytaristu co hrál v arakain,kreyson a zeus?Slyšeli ste ůže měl hmatník delší o 8 pražců?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Njn taky bych chtel mit takovy kontaktypavel68 píše:Něco jsem se s ním nahrál kamaráde,před Zeusem jsme spolu měli Rabbat...
Zřejmě jenom atypickej model kejtry,kámoš v Německu má Jacksona s krkem přes dvě a půl oktávy a to je typickej beglajťák![]()
btw s Danem máme společnou lásku k pitbullům
Nejsem si ouplně jistej,jestli u Zakka s tím čajíkem uspěješMartin656 píše:Njn taky bych chtel mit takovy kontaktypavel68 píše:Něco jsem se s ním nahrál kamaráde,před Zeusem jsme spolu měli Rabbat...
Zřejmě jenom atypickej model kejtry,kámoš v Německu má Jacksona s krkem přes dvě a půl oktávy a to je typickej beglajťák![]()
btw s Danem máme společnou lásku k pitbullům![]()
Ale pockejte hosi jednopu si pujdu dat cajik se Zakkem
![]()
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze urcite - podle me je to jen image - smradlavyho zpocenyho kanalniho chlupatyho hnusnyho motorkare.. kdyby chlastal svedomite, je vyrizenej..pavel68 píše:Nejsem si ouplně jistej,jestli u Zakka s tím čajíkem uspěješMartin656 píše:Njn taky bych chtel mit takovy kontaktypavel68 píše:Něco jsem se s ním nahrál kamaráde,před Zeusem jsme spolu měli Rabbat...
btw s Danem máme společnou lásku k pitbullům![]()
Ale pockejte hosi jednopu si pujdu dat cajik se Zakkem
![]()
jake zpravy myslis? Ales Brichta ve sve diskuzi psal,ze dan vydaval nejaky fanklubacky casak Lunetiku,mel chovnou psi stanici a natocil pry nejaka alba..pavel68 píše:Co se odstěhoval do Prahy už nejsme v kontaktu.Ale zprávy co mi o něm chodí nejsou zrovínka good,jenže to je jeho věc a moje zbytečná starostOndra88 píše:a co je s nim ted? dlouho jsem o nem neslysel.. o te kytare jsem cetl v knizce 20 let natvrdo..
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Pitbully tak zbožnuju měl sem jednoho a chci dalšího!jestli pak poznáš pita od amstaffa?pavel68 píše:Něco jsem se s ním nahrál kamaráde,před Zeusem jsme spolu měli Rabbat...
btw s Danem máme společnou lásku k pitbullům
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Amstaff a Pit jedno jsou,jde jen o to,že jedna amer.kynologická organizace uznává jedno,druhá druhé "plemeno",ale je to egál...hardcore guitarist píše:Pitbully tak zbožnuju měl sem jednoho a chci dalšího!jestli pak poznáš pita od amstaffa?pavel68 píše:Něco jsem se s ním nahrál kamaráde,před Zeusem jsme spolu měli Rabbat...
btw s Danem máme společnou lásku k pitbullůmCo ti říkal o působení v kreysonu?
O Kreysonu říkat nic nemusel,dlouho jsem jim půjčoval zkušebnu a s Bartoněm jsme zase magoři do ryb-on teda víc,dotáhl to v mušce až do reprezentace...ale konec OT
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: