Ibanez V72E nebo FENDER CD-60 nebo EPIPHONE DR100

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
fochy.p

Ibanez V72E nebo FENDER CD-60 nebo EPIPHONE DR100

Příspěvek od fochy.p »

Ahoj. Asi před půl rokem jsem začal hrát na kytaru. Za tu dobu jsem se naučil chytat akordy v písničkách. Měl jsem půjčenou starou kytaru od kámoše a teď ji potřeboval vrátit. Chtěl bych si koupit novou a rozhoduju se mezi těmito třemi modely. Kterou by jste si vybrali vy př. jestli mi můžete napsat zkušenosti s těmihle kytarami. Díky za odpovědi
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pokud uvažuješ mezi to, tak bych to viděl takto (podotýkám, že jsem všechny měl v ruce :wink: ):

Epi vyřaď, není to špatnej kus, ale vůči zpracování a kvalitě je zbytečně předražená. Váhal bych mezi Fenderem a Ibanezem, mě osobně sedl do ruky malinko lépe Fender, ale i ten Ibanez mi zase lépe zněl, takže bych bral spíš jej... U Ibaneze bylo možná malinko lepší zpracování (třeba zabroušení pražců a usazení nulťáku), ale možná jsem měl v ruce jen špatný kousek toho Fendera...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Fender se mi moc nelibil zvukove - pripadl mi dosti plochy, paradoxne jsme zkoncili u Yamahy.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“