Krabka pro kombinovane zkresleni

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Asanoth

Krabka pro kombinovane zkresleni

Příspěvek od Asanoth »

Cus, je nejaka JEDNA krabka/pedal, ve kterem jsou obsazeny najednou distortion, booster, overdrive, crunch a proste vsechny tyhle zakladni zkreslovadla?
afektband

Re: Krabka pro kombinovane zkresleni

Příspěvek od afektband »

Asanoth píše:Cus, je nejaka JEDNA krabka/pedal, ve kterem jsou obsazeny najednou distortion, booster, overdrive, crunch a proste vsechny tyhle zakladni zkreslovadla?
Smrčka oversdrive station nebo tak nějak.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Kamahl

Re: Krabka pro kombinovane zkresleni

Příspěvek od Kamahl »

afektband píše:
Asanoth píše:Cus, je nejaka JEDNA krabka/pedal, ve kterem jsou obsazeny najednou distortion, booster, overdrive, crunch a proste vsechny tyhle zakladni zkreslovadla?
Smrčka oversdrive station nebo tak nějak.
Overdrive Station III TB :wink:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Rocktron Cyborg :D vcelku novinka, full digital, ale recenze o chválí

spousta módů, u každého si můžeš nastavit i zvuk na přepínatelný mód SOLO
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

krome boosteru, ktery je na tranzistor stejne na nic, ma velkou zasobu zkresleni Digitech DF7. pak samozrejme zminovana Smrckova Overdrive Station, to by melo byt velice kvalitni zarizeni. tohle by taky nemuselo byt zle:
http://kytary.cz/dunlop-mxr-doubleshot- ... 82:0:0:1:0
pak ProCo Deucetone Rat.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

mozná ještě tohle

http://kytary.cz/line6-distorsion-model ... 82:0:0:1:0

ale cena uz je trošičku vyšší
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak ten smrcka ale ma jen 2 efekty, ne?
stejne tak to Pro Co..
u Dunlopu jsem toho bohuzel bez popisu moc nepochytil;) ale zda se to byt jen distoriton, ne?

a ten line 6 vypada hodne luxusne, jaky je prosim rozdil mezi nim o normalnim multi efektem?

edit: tak u dunlopu je prej i overdrive :)

ale abych to upresnil, v jinem topicu mi poradili, abych si koupil multak na jine efekty a na zkresleni krabku zvlast, ale zkresleni je vic druhu a zni docela jinak, takze bych uvital krabku, kde by bylo co nejvic druhu zkresleni najednou, ale aby to melo krabkovou kvalitu ;)
omlouvam se, efektum fakt nerozumim :D
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no tak co chces hrat? ty asi chces uplne vse, takze me napada treba ten Digitech DF7 (najdi si, co jaky jsou v nem za efekty modelovany). Deucetone obsahuje cisty booster, Vintage Rat, You Dirty Rat a Turbo Rat, takze docela masaz. Smrcka ma tusim nejaky overdrive lehciho charakteru a pak tvrdsi zkresleni. k tomu jeste boost.
rozdil mezi Line6 Dist. Modelerem a multakem je takovy, ze Line6 bude na vyssi urovni. prece jen je ten efekt soustredeny jen na zkresleni. taky Line6 ma ty sve modelace docela vychytane, ale jsou lide, co by na to ani cihlu nehodili, tak se toho (digitalu) stiti.
ja bych se rozhodoval mezi Overdrive Station a Deucetonem. to jsou vice mene skoro profi veci.
EDIT: moc to nehrot, stejne nakonec zustanes u dvou, tri druhu zkresleni (nekterym staci jeden, nekdo nekresli vubec:-)). snad jen pokud chces hodne zkouset, co chces a nemas presnou predstavu nebo hrajes neco totalne napric zanry, tak nejaky z tech digitalu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

http://www.musiccenter.cz/Dunlop-MXR-DD ... -MXR:14910 Já bych vzal tohle ty zvuky z toho budou brutálně dobré!!!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

co je efekt Rat ? :)
a en modeler je teda normalni digtal a ne krabka(to jsem odvodil z ty cihly :) )
jinak videl jsem dalsi line6 modelery, a kdybych mel 30 litru a koupil vsechny 4(ten patej je nejakej ujetej ;) ), tak bych mel vlasten kompletni velice slusny efekty, pochopil jsem to dobre?

o digitalu jsem premyslel, a bylo mi porazeno, at si koupim na zkresleni krabku zvlast...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Hele, Asanothe, pořád chceš něco kupovat, ale mám dojem, že sám ani pořádně nevíš, co chceš. Zajdi/zajeď do dobře vybavených hudebnin v tvém okolí, vem s sebou i kytaru a všechno si v klídku vyzkoušej. Nesnaž se kupovat něco jen proto, abys to měl.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

samozrejme ze to za tech 30 nechci :D
tea chci, ale nekoupim :D
kadopadne behem blizkeho casu budu potrebovat vykonejsi kombo a k nemu nejaky efekty...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Budu potřebovat nějaký efekty. Sem jedinej komu ta věta připadá trochu divná? :)

Ujasni si co chceš a pak nakupuj. :arrow:
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No ak planujes kupu noveho komba, tak si vyhliadni prave take, u ktoreho sa ti bude to skreslenie pacit! :) Ak to bude nejaka lampa, tak je pravdepodobne, ze bude mat samo o sebe skreslenie velmi prijemne a ako krabka sa ti potom mozno hodi nejaky overdrive.. a to ti snad pokryje celu skalu pozadovanych skreslenych zvukov (pokial nehladas tak specificke zvuky ako fuzzy, muffy, raty a podobne :) ).
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Kamahl píše:Budu potřebovat nějaký efekty. Sem jedinej komu ta věta připadá trochu divná? :)

Ujasni si co chceš a pak nakupuj. :arrow:
Nejseš jedinej:) To je jako "Kamarádi jsou muzikanti a já chci být taky. Budu si muset koupit nějaký hudební nástroje." :D
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“