BOSS ME-50

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

BOSS ME-50

Příspěvek od Jaguar master »

Zdravím, jak vy vidíte BOSS ME-50? Co vy na to? Teď mám KORG AX 3G...hlavně mně štve že u toho BOSSe není možnost přepínání jednotlivých bank,ale lze připojit footswitch...dá se sehnat za 650,- doufám že teda bude fungovat....?
Final Frontier
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Na těchto multiefektech mi vadí několik věcí:
  1. zkreslení - nevadí mi jeho kvalita, vadí mi, že tam vůbec je, jako kdyby nemohli udělat multiefekt jenom modulace, delaye, reverb... zkreslení je vždycky lepší přímo z aparátu, nebo s nějakou krabkou
  2. wah/volume pedál - o kvalitě wah-wahu u těchto věciček mám vážnou pochybnost
  3. při přepínání presetů je malá pauza (nic hrozného, ale je to jedna z hlavních věcí, co mi vadí)
Teď je na bazaru rocktron intellifex, to by měla být mnohem lepší volba, ale zase to bude chtít Navíc MIDI pedál.
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

rotten77 píše:
Teď je na bazaru rocktron intellifex, to by měla být mnohem lepší volba, ale zase to bude chtít Navíc MIDI pedál.

ten mi nechte, čekam na výplatu :D kam se na něj hrabe G-major alias mrvič signálu...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

ME50: parkrat sem na nej hral - tenhle multak ma jednu krutou vadu - postrada ekvalizer, potreboval bych alespon 3pasmovej hi mid lo a to klidne jako master - spolecnej pro vsechny mody ... bohuzel. zkresleni mi nevzalo, ostatni efekty ma perfektni
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“