podivne zvuky..bzuceni nebo tak neco..
Pravidla fóra
podivne zvuky..bzuceni nebo tak neco..
no nevim jestli jsem tento topic nazval spravne, ale nic moc me nenapadlo..
no k veci.. mam takovy mensi problem...
Kombo mi vydavá takový bzučivý zvuk, no špatně se to popisuje, ale pouze v některžch případech a to podle toho kde s kytarou stojím.. Např. kombo je v naprostem tichu, pohu se trochu doleva a zacne bzucet, pohnu se zpet a je zas ticho.. pripadá mi to jako bych misto kytary drzel antenu nebo co.. neco jak kdyz si mr. bean kupoval televizi.. musim hrat na jednom miste, jakmile se nekam pohnu, tak to bzuci....
cim to muze být?? kombem? (mam VOXE Valvetronixe), ale podobne mi to dela i kdyz hraju pres PC...Tipoval bych kytaru, mam takovou tu nejlevnejsi napodobeninu Strata, co muzete tady v shopu hledat v sekci do 5000Kc a to jeste ty levnejsi verze...nebo je chyba nekde jinde..kabel?
no k veci.. mam takovy mensi problem...
Kombo mi vydavá takový bzučivý zvuk, no špatně se to popisuje, ale pouze v některžch případech a to podle toho kde s kytarou stojím.. Např. kombo je v naprostem tichu, pohu se trochu doleva a zacne bzucet, pohnu se zpet a je zas ticho.. pripadá mi to jako bych misto kytary drzel antenu nebo co.. neco jak kdyz si mr. bean kupoval televizi.. musim hrat na jednom miste, jakmile se nekam pohnu, tak to bzuci....
cim to muze být?? kombem? (mam VOXE Valvetronixe), ale podobne mi to dela i kdyz hraju pres PC...Tipoval bych kytaru, mam takovou tu nejlevnejsi napodobeninu Strata, co muzete tady v shopu hledat v sekci do 5000Kc a to jeste ty levnejsi verze...nebo je chyba nekde jinde..kabel?
snímače - singly.... normální. koukni na hb velikosti singlů na http://www.rmpickups.cz/minihb.html#RS3000
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nebo to nemusí bejt snímače, i když ty se na tm asi taky podílí, ale větší část na tom bude mít asi kabel.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
To je pravda, já měl vždycky HB. Rozpínání na duncanech nepočítam.Alcarmo píše:Ty si ještě neměl strata za 2k, že ne? Jinak by si netvrdil že za to může kabel:)afektband píše:Nebo to nemusí bejt snímače, i když ty se na tm asi taky podílí, ale větší část na tom bude mít asi kabel.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1