Mam efekt cez ktory ide spev, je to rackovy Behringer, ale daju sa na nom nastavit iba jednoduche veci ako je hall, reverb, delay. Flanger a phaser neposobi uplne tak ako by som chcel a zvlast ak ich chcem prepnut musim to robit rucne pretoze nema nozny prepinac a kedze som zaroven aj gitarista nie je to vzdy mozne. Rozmyslam teda nad efektom, ktory by bol podlahovy. Co navrhujete? Analogove krabicky ako je bezne zostaveny pedalboard, alebo multiefekt? Tento Behringer ma celkom kvalitny a pekny zvuk, ale co som mal pred tym skusennost s multief. tak to nebolo nic extra. Krabicky sa mi vzdy osvedcili, ale neviem ako by reagovali na vacsom podiu (festival) ak by som ich zapojil za mikrofon.
Nehladam na druhej strane nic co by mi hlas zmenilo len nieco cim by sa to dalo napriklad niekedy osviezit, pripadne pritvrdit v nejakej pasazi. Nehrame ziaden metal takze skrekoty z mojej strany nehodlam pouzivat na pritvrdzovanie a niekedy mi tam chyba taky drive, alebo nieco na zmenu .
Edit: Upraven název.
JS
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
Zatial nad tym iba premyslam takze som si nevyhradil na to rozpocet.
Ale priblizne tak okolo 5 000. Zalezi na tom co by to bolo. Ak by niekto chcel predat nieco starsie tak kludne kupim aj to
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
dankosmile píše:Mam efekt cez ktory ide spev, je to rackovy Behringer, ale daju sa na nom nastavit iba jednoduche veci ako je hall, reverb, delay. ...........
a což si k tomu koupit nějakou midišaltnu a přípanat to nějakým midipedálem???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
dankosmile píše:Mam efekt cez ktory ide spev, je to rackovy Behringer, ale daju sa na nom nastavit iba jednoduche veci ako je hall, reverb, delay. ...........
a což si k tomu koupit nějakou midišaltnu a přípanat to nějakým midipedálem???
lhavně mi v daný situaci přijde nejjednoduččí - efektovej procesor je a vyhovuje - pokud se zakoupí nějaká podlahovka, tak krom toho, že bude mít jinej zvuk, tak se zase všechno bude muset nastavovat znova... takhle se dá nějakej malej midiboard (nemyslim teď FCB1010) sehnat a celkem jednoduše zapojit do systému - chce to sledovat bazary
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jens Ludwig píše:lhavně mi v daný situaci přijde nejjednoduččí - efektovej procesor je a vyhovuje - pokud se zakoupí nějaká podlahovka, tak krom toho, že bude mít jinej zvuk, tak se zase všechno bude muset nastavovat znova... takhle se dá nějakej malej midiboard (nemyslim teď FCB1010) sehnat a celkem jednoduše zapojit do systému - chce to sledovat bazary
Přiznám se, s tímhle nemám žádné zkušenosti, takže neporadím. Používám standardní rackový záležitosti.
Na druhou stranu pokud se bavime o DSP 1000 nebo DSP2024, tak nevim, jestli bych s tim vylezl na podium. Mame DSP 1000 ve zkusebne na zpevy, neni to spatne, ale clovek od toho nesmi cekat zazraky
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Dakujem velmi krasne pani . Dost ste mi otvorili oci, ale na druhej strane som trochu zmateny . Kazdopadne dakujem za vyjadrenia sa v tejto debate. bude z coho vyberat.
Wohma píše:Na druhou stranu pokud se bavime o DSP 1000 nebo DSP2024, tak nevim, jestli bych s tim vylezl na podium. Mame DSP 1000 ve zkusebne na zpevy, neni to spatne, ale clovek od toho nesmi cekat zazraky