Gibson SG - Dobra koupe?
Pravidla fóra
Gibson SG - Dobra koupe?
Gibson SG Special v Brne na Veveri Musiccenter...Ze by snad U.S.A trh pro nas zacal reagovat na veliky pokles USD vuci CZK ???... Nebo je to nejaky nepovedeny kus...Zkuste to Brnaci... Dost dobra cena...Pred nejakou dobou tolik stal Epi Custom...
http://www.musiccenter.cz/Gibson-SG-Spe ... CIAL:17246
http://www.musiccenter.cz/Gibson-SG-Spe ... CIAL:17246
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když je zhozenej z 25 tisic, a je tam takova sleva, no zajimavy, proč nemohli pul roku počkat, já si chci kupovat o vánocích kytaru zrovna v thle cenový relaci 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
můj názor na Specialy znáte...prostě to není plnokrevný Gibson, něco jako Mexický a US Fendery, stejen kvalitativní rozdíl
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Rozhodně doporučuju pořádně obhlédnout a ozkoušet.
Naposled, když dávali slevy nad 30%, tak ty kytary byly omlácený, poškrábaný, křivý poťáky, u několika Cortů olámaný hlavice...
Naposled, když dávali slevy nad 30%, tak ty kytary byly omlácený, poškrábaný, křivý poťáky, u několika Cortů olámaný hlavice...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ja když byl tuhle v nejaky prdeli u turnova kde snad maj nejmenší hudebniny na světě tak tam měli EVH charvel za 14 hadru
Gibson LP Classic za 18
a zakk wylde Gibsonku LP za ani ne 25
... Hralo se na to teda kurevsky pěkně a nějakej chyb jsem si teda nevsiml , ale ta cena mě teda odradila až na tu EVHalenku 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
zakk_wylde píše:Dyť je to to nejlevnější od Gibsonu, tak co se tak divíte? Navíc model Special. Naprosto obyčejná tuctová kytara.
nutno podotknou že každá seriově vyráběná kytara je tuctová.....
mě ani nejde o to jestli je to bomba kytara, ale o to že je tam ta sleva, (nevím jak vám ostatním) vždyt jen ty snímače stojí kolik, dohromady 6? a nejlevnější gib to neni
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, hlavně že je to levné, nebo je tam velká sleva a to se přeci vyplatíCaggan píše:zakk_wylde píše:Dyť je to to nejlevnější od Gibsonu, tak co se tak divíte? Navíc model Special. Naprosto obyčejná tuctová kytara.
nutno podotknou že každá seriově vyráběná kytara je tuctová.....
mě ani nejde o to jestli je to bomba kytara, ale o to že je tam ta sleva, (nevím jak vám ostatním) vždyt jen ty snímače stojí kolik, dohromady 6? a nejlevnější gib to nenimám dojem ze druha nejlevnejsi
a eště pod tim je myslim tonemaker nebo jak se menuje....... na kytarach je to SG porad za 25 a tam je za 16, to je to zajimavy
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Neztracoval by som to, mám LP Special Faded a tá gitara jednoducho spieva, asi zatial najlepšia gitara čo som mal, dobrý krk, nasucho skvelé, hmotnosť akurát. A to som mal doma aj Standarda LP, SG, a teraz mám LP Custom.zakk_wylde píše:Dyť je to to nejlevnější od Gibsonu, tak co se tak divíte? Navíc model Special. Naprosto obyčejná tuctová kytara.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Já na to eSGéčko hrál v muzikeru v Bratislavě, ale nijak mě to nenadchlo. Zvláštní dohnat, strašně tlustý krk (a to mám velké ruce). Jediný pozitivum snad, že je lehoučká.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
možná to byl nějaký starší model, tady tenhle krk by měl být podle vzoru po roce 1960 a tím pádem uzký, a zužující se narozíl od baňatého krku většiny LP, ale já hrál ve zlíne v hudebninách na gibsona SG a ten měl širokej krk jak blázen, stane seKamahl píše:SG a tlustý krk?zakk_wylde píše:Já na to eSGéčko hrál v muzikeru v Bratislavě, ale nijak mě to nenadchlo. Zvláštní dohnat, strašně tlustý krk (a to mám velké ruce). Jediný pozitivum snad, že je lehoučká.
Jezis sakra ja to nechapu,nejdriv tady rikate jak neni dobrej CORT za 8 litru,a pak to tady vypada ze ten Gibson je kytara ktera saha nekam pod uroven CORTu.Ale mylim si ze Gibson je o 3 tridy vejs, ale to uz je jina diskuze.
Takze tady laskave prestante zatracovat Gibson,kdyz tady 50% lidi na nej ani snad nehralo a pisou jak je spatny,ja sem na nej hral na lampovym Marshallu a hralo se mi na nej fakt prijemne,je tam znat ze je to poradne udelany.
Jinak k te cene,myslim si ze kdo ma 16 000kc a chce SG,tak se tu otevira jasna volba.
Takze tady laskave prestante zatracovat Gibson,kdyz tady 50% lidi na nej ani snad nehralo a pisou jak je spatny,ja sem na nej hral na lampovym Marshallu a hralo se mi na nej fakt prijemne,je tam znat ze je to poradne udelany.
Jinak k te cene,myslim si ze kdo ma 16 000kc a chce SG,tak se tu otevira jasna volba.
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)