problémy s mým wah-wah
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
problémy s mým wah-wah
jak sem už zde před několika dněma psal, že mi muj Morley Classic Wah dává až moc toho "wah tónu" při sešlápnutí do předu, tak jsem zjistil, že problém bude v aparátu. Protože mám lampu crate v-50, tak sem si myslel, že to pro ten wah bude jen přínosem, ale ono naopak. Protože kdyý ten wah zapojím do mého starého fendera frontmena, tak při maximálním sešlápnutí hraje v pohodě. EQ na crate v 50 mám výšky 10, středy-0 a basy-0, ale to si myslím, že v tom problém neni. Mám tam i efektovou smyčku. je možé do ní ten wah zapojit, protože ja sem už docela zoufalý, protože když poslouchám ty užasné sóla salshe a jimmyho page s wah pedálem, tak mě to docela štve. a tím wahem to taky nebude, protože když se koukám na jiné wah pedály této cenové relace, tak zvuk je docela podobný....napište mi nějakou radu....
- 60'Rock_N'_Roll
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ta chyba je ve tvém EQ
mohlo by ti dojít, že když vytočíš výšky na max, nebude kvákadlo moc poslouchatelné, když zvuk vždycky žene do výšek
dobré nastavení si musíš najít ty. vychytat ho tak, aby se ti a) zvuk líbil a b)byl použitelný se všemi efekty v tvojem řetězci a c)se v kapele solidně prosadil
mohlo by ti dojít, že když vytočíš výšky na max, nebude kvákadlo moc poslouchatelné, když zvuk vždycky žene do výšek
dobré nastavení si musíš najít ty. vychytat ho tak, aby se ti a) zvuk líbil a b)byl použitelný se všemi efekty v tvojem řetězci a c)se v kapele solidně prosadil
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- 60'Rock_N'_Roll
tak sem to byl vyzkoučet. našteloval sem tam nějakej eq a clean je v pohodě, ale když zapojím i muj EHX double muff, tak to zase dělá to, co mi to dělalo i před tim....Dark Axel píše:ta chyba je ve tvém EQ
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
no myslim že shitage by bylo výstižnější.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- 60'Rock_N'_Roll
Dark Axel píše:začni se vším na nule... pak toč a průůběžně zkoušej efekty...
je blbost natočit NĚJAKÝ eq a zkusit, jestli to náhodou nefungujetak se nikam neodostaneš
včera večer sem si s tim hrál 2 hodiny. Velký nic. Jako když s nim hraju jednotlivý tony, tak to je naprostej klid, ale kdyz hraju akordy, tak to strasne taha za usi. zkousel sem vsechny ruzny variace, ale ani jedna nepomohla. ten špalík pod pedál je asi nejlepší řešení, ale ten pohyb potom je strašně malej!
tak to se s tím wahem budeš muset naučit, mě taky ze začátku vox dost trhal uši v krajní pozici, tak jsem stáhl vejšky na aparátu, naučil se s tím nelézt až do tý krajní pozice a hotovo.
- 60'Rock_N'_Roll
A jak se to teda vypíná? Já musim až nahoru a zašlápnout.60'Rock_N'_Roll píše:a nebo si dat do ty hranice spalik a pak tam nebudu lizt....afektband píše:tak to se s tím wahem budeš muset naučit, mě taky ze začátku vox dost trhal uši v krajní pozici, tak jsem stáhl vejšky na aparátu, naučil se s tím nelézt až do tý krajní pozice a hotovo.
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
A není lepší než používat nějaké berličky naučit se s tím hrát normálně?60'Rock_N'_Roll píše:a nebo si dat do ty hranice spalik a pak tam nebudu lizt....afektband píše:tak to se s tím wahem budeš muset naučit, mě taky ze začátku vox dost trhal uši v krajní pozici, tak jsem stáhl vejšky na aparátu, naučil se s tím nelézt až do tý krajní pozice a hotovo.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
- 60'Rock_N'_Roll
je to morley. vypíná se ze stranyafektband píše:A jak se to teda vypíná? Já musim až nahoru a zašlápnout.60'Rock_N'_Roll píše:a nebo si dat do ty hranice spalik a pak tam nebudu lizt....afektband píše:tak to se s tím wahem budeš muset naučit, mě taky ze začátku vox dost trhal uši v krajní pozici, tak jsem stáhl vejšky na aparátu, naučil se s tím nelézt až do tý krajní pozice a hotovo.
http://www.woodbrass.com/images/woodbra ... MO+CLW.JPG
Jaj, to mi přijde strašně nemotorný, buď bych si to nechtěně vypínal, nebo bych to nestíhal vypínat a zapínat.60'Rock_N'_Roll píše:
je to morley. vypíná se ze strany
http://www.woodbrass.com/images/woodbra ... MO+CLW.JPG