Rock n' Roll Crunch

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
60'Rock_N'_Roll

Rock n' Roll Crunch

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Hral sem na lampovej efekt Vox Over the top boost a ten se mi docela líbil, protože mi z champion 600 dal dost krutej rock n' rollovej crunch, ale těch 5 litru, co po mě za něj chtěl namám. ani sám nevim kolik mám, a tak sem se chtěl zeptat, jakej nějakej jinej efekt je dobrej na tenhle crunch, jestli bych se měl koukat po boosteru, nebo po overdrive. prosim nenabízejte mi fulltone fulldrive 2. děkuju. já mám zatim EHX double muff.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Teď je na bazaru lampový overdrive od jednoho slováka co je vyrábí. Vesměs jsou na něj velmi kladné reakce. Akorát nevím za kolik je to tam nepíše.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
daron521

Příspěvek od daron521 »

No to predávam ja ten tubedriver. Nechal by som ho za 2100 sk, možno aj menej. Predávam to lebo potrebujem peniaze na apec.
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

nekde na bazaru byl za 2ku overdrive vod voxu,ale asi uz bude prodanej...
________
Rock'n'Roll !!!
60'Rock_N'_Roll

Smrťokvítek píše:Teď je na bazaru lampový overdrive od jednoho slováka co je vyrábí. Vesměs jsou na něj velmi kladné reakce. Akorát nevím za kolik je to tam nepíše.
s bazarem mám dost špatný zkušennosti.....nechci bazar.....takže všichni píšete overdrive jo? takže booster ne? a neni zbytečný kupovat overdrive, když už kreslící krabičku mám? ale jen teď nevim, zda doublemuff j dis. nebo over.
60'Rock_N'_Roll

cože, kouklo se na to 101 lidí a neznáte odpověď? no dobře....ale tak mi alespoň poraďte, jestli mi ehx power booster pomuže vytavit celolampu tak, aby to mělo co dočinění s crunchem..... http://www.youtube.com/watch?v=rv5Ld_XNxrI

třeba tohle, nebo co?
http://kytary.cz/george-dennis-gd-230-f ... 50:0:0:1:0
anebo ten booster....
60'Rock_N'_Roll

http://www.youtube.com/watch?v=c4AJDWEG ... re=related

nebo spíš takhle....takže mi došlo, že asi novej snímač....vážně...poraďte mi...mám les paula epiphone standarda plus takže výměna snímačů asi neuškodí...ale pak tam má takovej libovej tón.....(1:12 - 1:40) prosim napište....
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

umíš točit s čudlikem volume pro snímač? mám u kobylky duncan SH8 - nejsilnější pasiv od duncana a když zapnu zkreslení, tak to je nářez, když otočim volume na 5 mám rock, když otočim na 3 mám rocknroll alá beatles, chuck berry apod......... snímačem to není......
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
60'Rock_N'_Roll

a kdyz si koupim ehx linear power booster, tak nebude to neco podobnyho jak doublemuff?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Linear Power Booster zachovava charakter zkresleni lampy.
Doporucuji si ujasnit, co je to booster a co overdrive. A vzhledem k tomu, ze tady kazdou chvili chces poradit s necim jinym a mas dost specificky dotazy, tak bys treba mohl napsat, co mas za sestavu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já doporučím jediný možný řešení pro člověka, kterej neví, co chce...čapnout svou kytaru a udělat si výlet po všech možnejch obchodech s kytarama a zkoušet všemožný krabičky, pokud možno na podobném aparátu, co máš ty, protože když to šoupneš do jakýkoliv lampy, bude to hrát dycky líp...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

eugeene píše:umíš točit s čudlikem volume pro snímač? mám u kobylky duncan SH8 - nejsilnější pasiv od duncana a když zapnu zkreslení, tak to je nářez, když otočim volume na 5 mám rock, když otočim na 3 mám rocknroll alá beatles, chuck berry apod......... snímačem to není......

eee já mam nejsilnější pasiv od Duncana :D SH13
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

no vida, na to jsem zapoměl, ale podle mě to bude výstupově stejný :D
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
afektband

Příspěvek od afektband »

eugeene píše:no vida, na to jsem zapoměl, ale podle mě to bude výstupově stejný :D
Nejsilnější by měl bej dimebucker.

EDIT: Omluva Crowlemu, to jsem netušil :D
Naposledy upravil(a) afektband dne 8.07.2008 21:37, celkem upraveno 1 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

afektband píše:
eugeene píše:no vida, na to jsem zapoměl, ale podle mě to bude výstupově stejný :D
Nejsilnější by měl bej dimebucker.
SH13 je Dimebucker :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
60'Rock_N'_Roll

Maples píše:já doporučím jediný možný řešení pro člověka, kterej neví, co chce...čapnout svou kytaru a udělat si výlet po všech možnejch obchodech s kytarama a zkoušet všemožný krabičky, pokud možno na podobném aparátu, co máš ty, protože když to šoupneš do jakýkoliv lampy, bude to hrát dycky líp...
ale j8 vim, co chci...rock 'n' roll crunch....ale nevim cim....
60'Rock_N'_Roll

Wohma píše:Linear Power Booster zachovava charakter zkresleni lampy.
Doporucuji si ujasnit, co je to booster a co overdrive. A vzhledem k tomu, ze tady kazdou chvili chces poradit s necim jinym a mas dost specificky dotazy, tak bys treba mohl napsat, co mas za sestavu.
tak se omlouvam za komplikace, ale ja za to nemužu..... už jsem objevil, to co chci http://www.youtube.com/watch?v=3JyiXZEJjDY a to uplnou náhodou.... dnes mám šťastnej den..... jenmo byach chtěl radu od znalce tonu....myslis, ze v tom videu (3:30) má clean , nebo si tam na ampu dal trosku zkresleni, protoze tam de slyset trosku "zkreslennosti"
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“