http://uloz.to/587928/Candy_Shop guitar by Nakki.mp3
co ti mam na to rict napsal jsi to sam - je to zrudnost.. muj nazor..
.. no a ta kytara... tu du du dů, tu du du dů, tu du du dů , tu du du dů porad dokolečka... nevim asi sem jinej sorry
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
http://uloz.to/587928/Candy_Shop guitar by Nakki.mp3
co ti mam na to rict napsal jsi to sam - je to zrudnost.. muj nazor..
.. no a ta kytara... tu du du dů, tu du du dů, tu du du dů , tu du du dů porad dokolečka... nevim asi sem jinej sorry
ta kytara, nic jinyho se tam neda dat, to proste nejde, nejaky technicky
veci nebo tak o tom se neda vubec premejslet, cely je to zrudnost
a neni to hudba
michal jinek píše:
tam uz je strasnej zmatek, tim uz opovrhuju
ale sak se to da smazat az uplyne nejakej ten den, huhl?
proč zmatek? myslíš že ta nahrávka je dostatečně dobrá aby si zasloužila vlastní topic?
jinak nesouhlasim, něco smysluplnýho se tam určitě dá narvat...
tak narvi, rád poslechnu
vim ze je to sra*ka, ale jde o tu myslenku neco takovyho vubec udelat
no víš jak, já si právě nemyslim že je to s****a, ale měls to dát normálně do nahrávek ať tu není bordel. Jinak zkusit něco můžu, uvidim jak bude čas, teď nevim kam to potom mám hodit, každopádně jestli to tu admini zamknou, tak to bude normálně v tom starym topicu...
edit// hele nechceš to hodit někam jinam, z toho ulozto to nemůžu dostat
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso píše:
proč zmatek? myslíš že ta nahrávka je dostatečně dobrá aby si zasloužila vlastní topic?
jinak nesouhlasim, něco smysluplnýho se tam určitě dá narvat...
tak narvi, rád poslechnu
vim ze je to sra*ka, ale jde o tu myslenku neco takovyho vubec udelat
no víš jak, já si právě nemyslim že je to s****a, ale měls to dát normálně do nahrávek ať tu není bordel. Jinak zkusit něco můžu, uvidim jak bude čas, teď nevim kam to potom mám hodit, každopádně jestli to tu admini zamknou, tak to bude normálně v tom starym topicu...
edit// hele nechceš to hodit někam jinam, z toho ulozto to nemůžu dostat
michal jinek píše:
jak nemuzes dostat? tys to jeste ani neslysel???
kam to mam upnout teda?
no už se mi to podařilo vono tenhle server často blbne (nejen mně) slyšel ale nestahoval až doteď, jinak nevim nevim s tou nahrávkou, nemůžu sladit hlasitosti tak abych to pořádně slyšel obojí a neutíkal někam no nic snad později, teď to nechám uležet
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
michal jinek píše:
jak nemuzes dostat? tys to jeste ani neslysel???
kam to mam upnout teda?
no už se mi to podařilo vono tenhle server často blbne (nejen mně) slyšel ale nestahoval až doteď, jinak nevim nevim s tou nahrávkou, nemůžu sladit hlasitosti tak abych to pořádně slyšel obojí a neutíkal někam no nic snad později, teď to nechám uležet