Takze, byl jsem rozhodnuty pro rolanda (hodne efetku, variabilita), ale pak jsem tak brouzdal po netu a narazil jsem na toho randalla. Je levnejsi coz je pro me plus.
Ahoj mám doma rolanda 30 a myslím že lépe jsem koupit nemohl pak paráda hodně zvukových možností efekty a když to ohulíš dáš r fire a gain na max tak si bůh:)
Karel55 píše:Ahoj mám doma rolanda 30 a myslím že lépe jsem koupit nemohl pak paráda hodně zvukových možností efekty a když to ohulíš dáš r fire a gain na max tak si bůh:)
hlavně když dáš gain na max tak nevíš co hraješ
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Cube jsem měl a hraje dobře. Ale zase Randall co dělal dřív zesíky, tak samá kvalitka. Nevím jak jsou na tom dnes, ale ve své době dělali jedny z nejlepších tranzistorů/hybridů vůbec. Hlavně teda na tvrdou muziku. Takže bych to taky nezatracoval. Nej by bylo jet si na to zahrát... určitě lepší, než koupit něco co plánuješ nějakej ten pátek mít a nebude ti vyhovovat, ať už kvůli charakteru zkreslení, který se každýmu líbí jiný, nebo kvůli nastavení či jiným drobnostem. Dobrý aparatura není, klik klik na eshopu a týden čekání, ale hledání, přemýšlení a to ne nutně od vyšších cen.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Prave proto se ptam no. Je mi jasne ze nejlepsi by bylo si jet zahrat ale jsem v takove prd*li ze tu je v okoli mozna jeden hudebni obchod ve ktere je jedna kytara a jedny housle no...
A je to tady, klik klik na eshopu a týden čekání než to dorazí Ale naštěstí ten Cube je docela slušná záležitost, takže to není nejhorší varianta, ale bohužel lidí, kteří se takhle rozhodují je dost.
Mě osobně třeba nevyhovoval charakter ani jednoho zkreslení, které cube má, i když jsem si zvuk časem našel (měl jsem to jen na zkoušení doma, takže jsem nečekal žádný zázraky).
Mno přeju ať se ti líbí a muzice zdar.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
No bohuzel to je fakt klik na ešopu no. Je to jen proto ze tady zadne normalni hudebniny nejsou v okoli. Jedna kytara a jedny housle. Taky me to stve pac kupuju neco co nevim jake je ale tak vzdycky dost uvazuju nad tim nez to koupim. Nejake nahravky a jutubu a tak. Ale je jasne ze to bude zas jine s mou kytarou nechme se prekvapit