Umístění kytary
Pravidla fóra
- Remy Bonjasky
Umístění kytary
Mám novou kytaru a nevim kam s ní. Chci se zeptat jestli vadí kdyby jsem jí pověsil třeba na zeď, jestli by se jí něco stalo. Vim, že by se neměla dávat na skříň.
Kde je pro ní nejlepší a kde nejhorší místo ????
Kde je pro ní nejlepší a kde nejhorší místo ????
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pověsit jí kidně můžeš vliv na kytaru to nemá nijak enormní.
Nedávej jí hlavně na topení a tam kde se prudce měněj teploty (topení,okno)
A nedávej jí do míst kde je vlhko
Nedávej jí hlavně na topení a tam kde se prudce měněj teploty (topení,okno)
A nedávej jí do míst kde je vlhko
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- Remy Bonjasky
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už se tady vliv na kytaru při pověšení řešil - a je to podle mě zanedbatelné,navíc akustika nic neváží,ale může jít na zeď a nemusí viset za hlavu to není takovej problém 
- freelancer02
Já dávám klasickou kytaru do futrálu, a ten naležato pod postel. Pak je dobrej taky stojan, a přehodit kytaru nějakou vzdušnou(ne savou) látkou. Zavěšení na zeď nedoporučuju, už jen z úcty k nástroji
jinak hlavně pozor k jaký zdi. Nesmí být vnější! Třeba v zimě, i když topíš a v pokoji máš teplo, zeď je přesto studená, to nedělá kytaře dobře. Prostě vnější zeď ne, na to pozor.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
- ...EDGE...
Nedavat: k oknu, k topeni, neveset na zed, neopirat o zed, v zadnym, ale zadny pripade nedavat nahoru na skrin...
Idealne do volnyho obytnyho prostoru a do klasickyho stojanu.
Osobne nemam rad kdyz je kytara polozena na posteli, v obalu nebo kde to tlumi. Muze to byt ciste jen moje domenka, ale vsimam si ze moje akustika napriklad pri hlasitejsi hudbe rezonuje docela slusne, proto ji napriklad nechavam ve zkusebne. Tak mi kytara prijde porad jakoby "vyhrana" ne jak kdyz ji po tejdnu vytahnu z obalu a zni jak duty drevo doslova.
Idealne do volnyho obytnyho prostoru a do klasickyho stojanu.
Osobne nemam rad kdyz je kytara polozena na posteli, v obalu nebo kde to tlumi. Muze to byt ciste jen moje domenka, ale vsimam si ze moje akustika napriklad pri hlasitejsi hudbe rezonuje docela slusne, proto ji napriklad nechavam ve zkusebne. Tak mi kytara prijde porad jakoby "vyhrana" ne jak kdyz ji po tejdnu vytahnu z obalu a zni jak duty drevo doslova.
S tím souhlasím. Můžu potvrdit.Hansen píše: Muze to byt ciste jen moje domenka, ale vsimam si ze moje akustika napriklad pri hlasitejsi hudbe rezonuje docela slusne, proto ji napriklad nechavam ve zkusebne. Tak mi kytara prijde porad jakoby "vyhrana" ne jak kdyz ji po tejdnu vytahnu z obalu a zni jak duty drevo doslova.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- freelancer02
Proto kytaru beru denně do ruky a plním jí muzikou
Jinak nic proti stojanum, ale na delsi stani to neni prakticky, uz jenom kvuli prachu.. Do kytary se vam muzika nedostane tim ze bude stat v miste kde se muzika hraje. Tu tam musite nacpat sami
U španelky se mi třeba osvědčilo koupit si houslový zvlhčovač a třeba den před koncertem, nebo zkouškou, si ho tam dát, a ta kytara pak měla nádhernej zvuk. A pokud na ní denně hrajete tak se zvlášť u akustiky to dřevo rozezní. Ne do toho řezat, ale hrát, na španělku, lehce prstama, na nějaký jumbo nepříliš tvrdým trsátkem a zvuk bude parádní 
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
- freelancer02
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bejt tebou nedělám to zabijou tě sestřičky páč když jdeš na operaci tak cenosti při zákroku musej být v trezoru kytara se do malýho trezůrku nevejde a ani do skříně takže bude někde hozená na sesterně kde o ní někdo z personálu lehce zakopneMjkl píše:No já du teď v září na operaci a kytaru si hezky dám vedle postele do stojanu a budu na ni hledět před spaníma každý den ji budu poctivě pucovat od prachu
![]()
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Myslím domaRed Bull píše:Bejt tebou nedělám to zabijou tě sestřičky páč když jdeš na operaci tak cenosti při zákroku musej být v trezoru kytara se do malýho trezůrku nevejde a ani do skříně takže bude někde hozená na sesterně kde o ní někdo z personálu lehce zakopneMjkl píše:No já du teď v září na operaci a kytaru si hezky dám vedle postele do stojanu a budu na ni hledět před spaníma každý den ji budu poctivě pucovat od prachu
![]()
![]()
![]()
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na ni hraju často, tak ji nechávám na stojanu vedle komba v rohu místnosti a když někam jedu nebo nehraju, tak dám stojan do skríně a kytaru na ten stojan. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers