Manuál k Hartke HA 3500
Pravidla fóra
Manuál k Hartke HA 3500
Zdarec, nemáte někdo CZ manuál k Hartke HA 3500? Nebo nějaký odkaz na stránky ? Moc dík
Jestli se nepletu tak podle zákona by měl být český manuál ke každému zboží co se prodává v ČR. Takže bych se zkusil obrátit na nějaký shop, který to má v nabídce. Jestli by ti to třeba neokopírovali. Ale z vlastní zkušenosti vím, že ne vždy ten český manuál existuje.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jasně, mělo by se to prodávat i s CZ manuálem, ale .... nebyl tam. Koupil jsem to tady na kytarách.cz. Už jsem jim psal, nechce se mi ale čekat.
dnes jsem na to hrál prvně, hraje dost dobře, ale mám jen jednu bednu, ono to má dva 8 ohm výstupy. Nevím, když ten jeden neobsadím, jestli to nějak neodpálím. A další věci nevím... Tady to konkrétní téma nikde není.
dnes jsem na to hrál prvně, hraje dost dobře, ale mám jen jednu bednu, ono to má dva 8 ohm výstupy. Nevím, když ten jeden neobsadím, jestli to nějak neodpálím. A další věci nevím... Tady to konkrétní téma nikde není.
Podle mě máš pravdu.cenda píše:to neodpálíš... to je tam že do toho můžeš píchnout dva 8ohmový repráky a dá ti to ve výsledku 4ohmy a bude to hrát na plnej výkon... aspoň si to tak myslim... a nebo do toho jednoho dát jeden 4ohmovej a bude to hrát na plno... když tak mě opravte někdo jestli se pletu...
Jinak ten českej manuál by se hodil. Já mam taky tuhle hlavu a jelikož jsem druhý majitel, tak se ke mě návod taky nedostal. Chtěl bych vykoumat hlavně nastavení (EQ, preamp, comp). Nastavit se tam toho dá mraky, tak abych měl nějakou inspiraci.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
To by snad šlo najít i v originálním manuálu a nejen v českým ne? Zkus se mrknout na ofic stránky Hartke.Pepe píše:Podle mě máš pravdu.cenda píše:to neodpálíš... to je tam že do toho můžeš píchnout dva 8ohmový repráky a dá ti to ve výsledku 4ohmy a bude to hrát na plnej výkon... aspoň si to tak myslim... a nebo do toho jednoho dát jeden 4ohmovej a bude to hrát na plno... když tak mě opravte někdo jestli se pletu...
Jinak ten českej manuál by se hodil. Já mam taky tuhle hlavu a jelikož jsem druhý majitel, tak se ke mě návod taky nedostal. Chtěl bych vykoumat hlavně nastavení (EQ, preamp, comp). Nastavit se tam toho dá mraky, tak abych měl nějakou inspiraci.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
No měl jsem na mysli hlavně ty různý nastavení - ty bývaj znázornění graficky...Boba píše:V orig. manuálu se to najít určitě dá, ale s angličtinou je hodně problém
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tak jsem gůglil a nic moc jsem nevygůglil. Jen prázdný šablony, kam si to můžeš načmárat. S nastavením si teda hraju neustále, ale chtěl bych prostě nějakou inspiraci, třeba nastavení nějakejch uživatelů či tak něco (jestli vůbec něco takovýho existuje)
Myslim si, že jsem z toho totiž ještě nedostal to maximum, který požaduju.
Myslim si, že jsem z toho totiž ještě nedostal to maximum, který požaduju.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX