Pomoc s koupi kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Deyw

Pomoc s koupi kytary

Příspěvek od Deyw »

Ahojte sem tu novy...na kytaru chci uz hrat nekolik let ale az ted sem mel moznost si na ni vydelat penizky a koupit nejakou kytaru...problem je ten ze sem levak jak ctu tady po foru tak je to bida s levarnama v cr :D tak kdyby ste byli hodny a vedeli o nejaky levy tak jestli by ste mi ji mohli doporucit jinak sem se dival na tenhle set

Kód: Vybrat vše

http://kytary.cz/b.c.rich-kytarova-sada-red-bevel-pack/95492/?SE4924:0:0:1:0
je sice napravou to bych se po case naucil ale radsi bych byl pro levou no ...a ten set co si otom myslite je to dobra kytara nebo moc nee ? chtel bych zacinat na tom ze bych si prehraval pisnicky od metallici a nirvany tak nejaky kombo+efekty jestli by ste poradili - rad bych se vesel do 10tisic ale to asi nepujde co ? :roll:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ale jo pujde....za 10 máš kombo+distortion pedál+kytaru...

Ale stou levou to bude problém...kombo na doma ti bude stačit klidně nový za 2k...kustom arrow,fender frotman...distortion nějakej z bazáče za 700 třeba boss ds1(novej 1100)...ale kytara bude oříšek..asi epina...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Toto sis doufám přelouskal
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=4755

Jinak co se týče kytar a komb ze setů, docela bída. Jakmile kytarově dospěješ, začneš nadávat. Mohl by ses vejít i do těch 10k, zaleží jaké máš nároky. :wink:
Naposledy upravil(a) LAMA dne 12.08.2008 21:05, celkem upraveno 1 x.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
nOw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nOw »

Ned Flanders vlastní obchod, kde najdeš vše pro leváky :lol:
Jinak obchod se jmenuje Levórium :arrow:
Deyw

Příspěvek od Deyw »

coze jaky levorium ?:D jj prelouskal :) ale de oto odkud mam objednavat kytaru...a jestli sezenu levou nebo to bude pruser nebo se mam ucit na pravou :) potrebuju poradit odvas co to uz umite :)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Tak taky jde, že by ses domluvil s nějakými hudebninami, že by ti sehnali levorukou kytaru, jakou chceš.
Přeci jen trápit se s pravorukou, když jsi levák, ikdyž taky znám lidi, kteří jsou leváci a hrajou na pravorukou kytaru, jde jen o cvik.

A teď k tej sadě, upřímně za mě ne, já bych radši koupil něco jinčího.
Všechny tyto sady nestojí za nic.

Kombo bych bral toto:

http://kytary.cz/roland-cube-20-x-maly-dabel/95154/?SE592:0:0:1:0 

nebo tohle:

http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/89787/?SE592:0:0:1:0
Obě mám ozkoušený ;-)

Kytara by byl oříšek, když by musela být levoruká.
Když by mohla být pravoruká, tak třeba tahle:

http://kytary.cz/b.c.rich-bc-warbeast/95310/?SE727:0:0:1:0
nebo:

http://kytary.cz/ibanez-gax-30/85806/?SE727:0:0:1:0
A kabel:

http://kytary.cz/rockcable-by-warwick-kabel-jack-jack/82335/?SE13:0:0:1:0

Jaký bys chtěl přesně tvar kytary ??
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Pech

Příspěvek od Pech »

nOw píše:Ned Flanders vlastní obchod, kde najdeš vše pro leváky :lol:
Jinak obchod se jmenuje Levórium :arrow:
Sry za OFF, ale nemohl jsem si to odpustid, zrovna se dívám na simpsonovi na dál 03x03 zkáza domu flandersů, kde ten obchod založil :D

jinak do dvou tisích by kombo nekupoval, protože já kombo za 2K mám a je to hrůza...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

a co máš behringera,stagga??
Ten roland cube je celkem špica a to co sem postoval taky...fender rychle odchází ale zvuk neni špatnej,na domácí cvičení stačí...
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Pech píše:jinak do dvou tisích by kombo nekupoval, protože já kombo za 2K mám a je to hrůza...
Taky se najdou kusy, který jsou velice kvalitní, ale málokdy, to už kolem těch 3000,- je to lepšatější ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

zná třeba hodní lidí co si ani kombo nemusí pořádně nastavit a pak nadávaj že to je blbý kombo...kámoš u mě hrál a měl na mí hlavě distortion,do toho si hodil dyno a stáhl gain,natáhl vejšky a divil se že mi to nezní jako troy ze QOTSA...
Taky godně dělá na kterej snímače se hraje atd...když si čloěk na svuj styl umí nastavit kombo tak i s rolandem za 2k se dá dělat pohodová hudba,to samý s effektama..
Edit:abych kejma nepomlouval...já ten atipickej zvuk pro never say never taky moc netrefil...ale to protože qotsa hraju málo a většinou s na clean s jemnym distortionem a gainem...spíš do low...
Naposledy upravil(a) Drobák dne 12.08.2008 21:12, celkem upraveno 1 x.
Pech

Příspěvek od Pech »

co jsem viděl, tak do 2000 tisíc toho moc neseženeš, mě na kombo zbylo necelý 2K a v obchodě mi poradili tu šitku behringera, tak jsem jí koupil, no nikdy už si v obchodě poradit nenechám, ale bylo to asi nejlepší co tam měli a já na to měl...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Horry: Ten Gax ho myslím moc nenadchne :lol:

OT: Seš si jistej že má LX20 3OW? :?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

LAMA píše:Horry: Ten Gax ho myslím moc nenadchne :lol:

OT: Seš si jistej že má LX20 3OW? :?
No určitě je lepší než ten BC a kytara je to dobrá,až na snímače...ale z ady ibanez je jediná levná kytara co se prodává za slušnou cenu!
Deyw

Příspěvek od Deyw »

hele tvar by se mi libil neco jako bylo vtom setu ...ale kdyz by ta kytara mela bejt na levou ruku tak mi o tvar nejde jen asi to abych se na to naucil hrat :)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Pech píše:co jsem viděl, tak do 2000 tisíc toho moc neseženeš, mě na kombo zbylo necelý 2K a v obchodě mi poradili tu šitku behringera, tak jsem jí koupil, no nikdy už si v obchodě poradit nenechám, ale bylo to asi nejlepší co tam měli a já na to měl...
No tak si nechám poradit, ale taky vyzkouším a řeknu si buď : "Tohle jo" nebo "Tohle ne" ...

A za 2000 se dá sehnat slušná mašina, sice já nic neříkám, já za svý kombo dal víc, ale původně jsem hrál na toho Rolanda a byl to nádhernej zvuk, bohužel jsem ho měl jen půjčenej a pak jsem si musel koupit vlastní...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Deyw píše:hele tvar by se mi libil neco jako bylo vtom setu ...ale kdyz by ta kytara mela bejt na levou ruku tak mi o tvar nejde jen asi to abych se na to naucil hrat :)
stejnak za čas koupíš kejtru lepší a podle svých představ,takže teď tvar neřeš...ale zvuk,aby ti to hraní neznechutilo..a samozřejmě levorukost..na víc na ty warbeasty a podobně se nehraje moc extra,co se komfortu týče...
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

LAMA píše:OT: Seš si jistej že má LX20 3OW? :?
Jj, jsem, mám to napsaný i v příručce toho komba, že jeho výstup je 30w a dokonce i v těch hudebninách to bylo napsaný na cenovce ...
Deyw

Příspěvek od Deyw »

no dobre ...tak ted sme poposli dal ...ted mi poradte mam jit do levy nebo se ucit na pravou ??? sem levak ...pisu levou ale znate to vetsina veci je pro pravaky...takze si na vsechno zvykam a delam to pravou ...ale asi bych mel mit tu sikovnejsi takze levou u kytary de taky dost o cit takze levou ? nebo cvicit pravou ?:D
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Deyw píše:no dobre ...tak ted sme poposli dal ...ted mi poradte mam jit do levy nebo se ucit na pravou ??? sem levak ...pisu levou ale znate to vetsina veci je pro pravaky...takze si na vsechno zvykam a delam to pravou ...ale asi bych mel mit tu sikovnejsi takze levou u kytary de taky dost o cit takze levou ? nebo cvicit pravou ?:D
Hele, už jsi někdy držel kytaru v ruce ??
Pokud jo, tak jak jsi ji vzal ?? Kterou ruku jsi měl na krku ??
Drobák

Příspěvek od Drobák »

za mě levou,ale je to na tobě...myslim že hammett je taky přeučenej levák atd...ale neomezuj se!
za čas bude třeba víc cashů a uděláš si signature...do tý doby si holt vybereš z užšího výběru ale lepší než mít cool kytaru a trápit se sní...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“