Diky vsem za odpoved
koupe sestavy
Pravidla fóra
koupe sestavy
Ahoj vsichni potrebuji radu chci koupit nejakou sestavu do 6000 kc.Chtel bych na to hrat tvrdou muziku jen pro svoje poteseni doma...bydlim v panelaku takze bych to musel obcas resit i sluchatky.Prosim poradte vim ze je tu toho hodne uz jsem toho precetl tuny ale nic konktretniho jsem se nedozvedel .Nejsem uplny zacatecnik kdysi jsem hral ale uz jsem 20 let nemel kytaru v ruce
......hmm taktze vlastne zacatecnik jsem
Diky vsem za odpoved
Diky vsem za odpoved
V paneláku záleží na sousedech
Já mam doma 120Wattovku a hulím to někdy tak, že se třepou okna ale sousedi jsou v klidu
Ale zase frontman má takové sousedy, že se jim třepe huba už při volume, které já bych doma měl jako poloviční
Takže tak...
Já mam doma 120Wattovku a hulím to někdy tak, že se třepou okna ale sousedi jsou v klidu
Ale zase frontman má takové sousedy, že se jim třepe huba už při volume, které já bych doma měl jako poloviční
Takže tak...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Vybral jsem toto IBANEZ GAX 30,kombo KUSTOM DART 10FX..se mi zda dostacujici...sluchatka mam Sony MDR-CD470 je to docela stary model ale hrajou dobre nevim jak budou dobre na kytaru...porad nejake?Prejdák píše:Jestli bydlíš v paneláku a nechceš rušit, tak si kup pořádné sluchátka, Vox Amplug - Metal, a nějakou kytaru s humbuckerem... Les Paul, Ibanez...
Do toho se vlezeš... Ibanez GRG170DX, a nebo něco lepšího z bazaru, ebaye, Sluchátka (nekupuj šmejdy), a Vox Amplug...
Tak to jsi četl asi fakt blbě, nebo ten kdo to psal byl nějaký troubamegamimi píše:Budu nad tim premyslet jeste mam dotaz na tu kytaru budu moc hrat i solicka?....nekde jsem cetl ze s tim humbuckerem nebo jak se to jmenuje to moc nejdeKamahl píše:Na sluchátka se vykašli, kombo je tisíckrát lepší. Na delší hraní přes den teda určitě.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
když si přepnu na krkový humbucker, a hodím si nějaký jemně zkreslený zvuk, jen tak zlehka nakřáplý, tak humbucker loudí takový zvuk který mě dohání k orgasmu (smějte semegamimi píše:
Budu nad tim premyslet jeste mam dotaz na tu kytaru budu moc hrat i solicka?....nekde jsem cetl ze s tim humbuckerem nebo jak se to jmenuje to moc nejde
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
OT: U tebe spí kámoška a ty tu postuješ takový blbiny...Drobák píše:a jak simtě solujou metalový a rockový kytaristi tipu slash atd??
nečetl sem celou diskuzi,ale na sadu kašli...určitě za ty prachy vymyslíme něco better,já se nechci moc rozepisovat páč u mě spí kámoška a vadí jí jak cvakaj klávesy![]()
Adtéma: On takový sing a fuzz...uáááááá
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Co blázníš ty troubo, mazej honem do tý postele za ní! co já bych zrovna ted dal za to, aby u mě nějáká spala, a já blbec odešel z oslavy narozenin, kde jsem byl já a 6 holek:DDrobák píše:a jak simtě solujou metalový a rockový kytaristi tipu slash atd??
nečetl sem celou diskuzi,ale na sadu kašli...určitě za ty prachy vymyslíme něco better,já se nechci moc rozepisovat páč u mě spí kámoška a vadí jí jak cvakaj klávesy![]()
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Maples píše:Co blázníš ty troubo, mazej honem do tý postele za ní! co já bych zrovna ted dal za to, aby u mě nějáká spala, a já blbec odešel z oslavy narozenin, kde jsem byl já a 6 holek:DDrobák píše:a jak simtě solujou metalový a rockový kytaristi tipu slash atd??
Blbec na konec
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
drobaku u tebe v posteli kamoška a ty u počítače
to je něco
konec OT
já bych to s těma sluchátkama ná neřešil, koupil bych si kombo, a v těch chvíích (hlavně noční hodiny) bych hrál bud s kombem na potichu nebo nasucho. ono hraní se sluchátkama je děsně otravný.
a nekupuj sadu to ti řekne asi každý tady. kup si za 5 kytaru, to už seženeš slušnou potvurku, někdy na bazači i třeba za 4, a nějaky kombo za 3-4 a na doma máš kytaru jak víno
já bych to s těma sluchátkama ná neřešil, koupil bych si kombo, a v těch chvíích (hlavně noční hodiny) bych hrál bud s kombem na potichu nebo nasucho. ono hraní se sluchátkama je děsně otravný.
a nekupuj sadu to ti řekne asi každý tady. kup si za 5 kytaru, to už seženeš slušnou potvurku, někdy na bazači i třeba za 4, a nějaky kombo za 3-4 a na doma máš kytaru jak víno
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black