Co si myslíte o této kytaře?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Má cenu tuto kytaru kopuvat?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

PMC

Co si myslíte o této kytaře?

Příspěvek od PMC »

Když jsem brouzdal na http://thomann.de, našel jsem kytaru, která mě ohromila svou cenou
v přepočtu necelých 3000Kč! Ovšem nabízí lepený krk, snímače P90, kobylku Wilkinson, atd.. :D

odkazy:
Anglicky:http://www.thomann.de/gb/harley_benton_dc_600_gt.htm
Německy:http://www.thomann.de/de/harley_benton_dc_600_gt.htm

Co si o této kytaře myslíte?
Naposledy upravil(a) PMC dne 28.08.2008 18:13, celkem upraveno 1 x.
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no co...harley benton,asi nejrosšířenější a nejlevnější značka u thomanna...neni to žádná kvalita,ale učitě ta kytara bude lepší jak mnohý kytary pro začátečníky co se prodávaj u nás za stejnou cenu...srovnal bych to asi s fokusem :?
PMC

Příspěvek od PMC »

Já sem na to čuměl :D
Prostě sem hledal jak levný kytary existujou, a mezi stratama sem viděl tohle zlatý cosi :D Mě zaujal hlavně ten lepenej krk, ptž to je pro mě základ, ale jinak za ani ne 3000 je to drsný...
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Vypadá to jako hračka vyrobená z medu :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

vikicek píše:Vypadá to jako hračka vyrobená z medu :D
ano. Já si jí koupím protože med obsahuje propolis a já jsem zrovna nějak nachcípanej.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Saul píše: ano. Já si jí koupím protože med obsahuje propolis a já jsem zrovna nějak nachcípanej.
Správně, správně ... chce to med, citrón, tuny čaje a ležet ! :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Saul píše:
ano. Já si jí koupím protože med obsahuje propolis a já jsem zrovna nějak nachcípanej.
Jen nemocnej clovek by napsal tohle..

EDIT: Mrknete na tohle.. To by mohla bejt sranda kytara treba do vlaku, dat tam nejakej potradnej HB a hrat pres microcube na baterky..

EDIT number tůů: Ti co nemaj, co smysluplneho rict, si nahnali prispevky..... a jestli jste se jeste neumrkali, tak jeste mrknete sem: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ms_jr.htm :lol:
Naposledy upravil(a) mrkendy dne 29.08.2008 16:04, celkem upraveno 2 x.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

mrkendy píše: Jen nemocnej clovek by napsal tohle..

EDIT: Mrknete na tohle.. To by mohla bejt sranda kytara treba do vlaku, dat tam nejakej potradnej HB a hrat pres microcube na baterky..
Na co mame mrknout? :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Drobák

Příspěvek od Drobák »

mrkendy píše:
Saul píše:
Jen nemocnej clovek by napsal tohle..

Mrkám,mrkám,ale nic nevidim...asi už vim proč se ti říká mrkendy :lol: :wink:

Co se týče harley bentona tak je to v reichu levná značka,ale neznamená že je to sh*t,se staggem bych to zase nesrovnával :wink: jako kytara na začátek myslim ok,navíc kvalitní snímače
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

vikicek píše: Na co mame mrknout? :D
na tohle prej :lol:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Enty™ píše:
vikicek píše: Na co mame mrknout? :D
na tohle prej :lol:
Jo už to vidim, jasný .. :D :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

nechte toho, je to okatý :lol: :lol:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Hansen

Příspěvek od Hansen »

mrkendy píše: EDIT: Mrknete na tohle.. To by mohla bejt sranda kytara treba do vlaku, dat tam nejakej potradnej HB a hrat pres microcube na baterky..
Mrkam. Vyleze z toho zvuk mesiny a 4x12 boxu :p

Fakt tyhle sranda kytary na sranda komba se sranda zvukem :p nebrat.. nechte toho lidi. Optimismus je sice pekna vec, ale proc porad hledat ucel u absolutne nepouzitelnejch vyrobku?

Btw kytary "do vlaku, na cesty" atd jsou to nejhorsi :p Tim ze maj nektery vyrobky tohle slovni ohodnoceni znamena nejvetsi obchodni zjednoduseni a nulovou kvalitu .. aneb "je to sice sh*t, ale na cestovani a na cviceni to staci..."

O kytare se myslim ze ma pekny nazvy v popisu, orginal napriklad ty p90tky to rly nebudou.
Edward4147

Příspěvek od Edward4147 »

ta kytara je neuvěřitelně hnusná :lol:
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

klinickými studiemi bylo dokázáno, že zvýšená pracovní koncentrace po delší dobu s sebou přináší snížení frekvence mrkání až o 66% a tím dochází k únavě oka, sakra už na to koukam půl hodiny a ne a ne mrknout :D

jinak k tématu: jak napsal Saul kytara vhodná tak na rozpuštění do čaje :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Ti co nemaj, co smysluplneho rict, si nahnali prispevky..... a jestli jste se jeste neumrkali, tak jeste mrknete sem: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ms_jr.htm :lol:
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

no a co jako? To mám jako koukat na to že je za 45 eur? Mám se z toho snad po...? Nechápu jakej má smysl hledat nejlevnější kytary... :?: :?: :?:
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

mrkendy píše:Ti co nemaj, co smysluplneho rict, si nahnali prispevky..... a jestli jste se jeste neumrkali, tak jeste mrknete sem: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ms_jr.htm :lol:
ty mrkendy jeden :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Saul píše:no a co jako? To mám jako koukat na to že je za 45 eur? Mám se z toho snad po...? Nechápu jakej má smysl hledat nejlevnější kytary... :?: :?: :?:
Divil by ses jak se na podobných blbostech dá vydělávat...daj 50% slevu na efekty...koupíš efekt za 4k ale dáš za něj jenom 2k...nevybalíš ho a časem až zas bude za 4k ho hodíš na bazar jako novej za 3k,nevybalenej v záruce...člověk co si pak ten efekt chce koupit dá radši 3k než 4k za to samý...a máš vyděláno litr...ale to chce spíš kupovat ze zehraničí snímač za polovinu atd..ale když je mimořádná akce nebo výprodej,tak se toho dá využít i unás..stim stratem zrovna ne...koupíš ho za litr a dáš max tak za 1500 stim že je novej a dobrej pro začátečníky... :wink:
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Saul píše:no a co jako? To mám jako koukat na to že je za 45 eur? Mám se z toho snad po...? Nechápu jakej má smysl hledat nejlevnější kytary... :?: :?: :?:
Nekoukej, nikdo te nenuti. Klidne se poser, me je to jedno, pokud ty sracky po tobe nebudu muset cist...

Je tu topic o kytarach Harley Benton, tak jsem sem hodil link na kytaru od harley benton, ktera me zaujala tim, ze by byla vhodna na cesty nebo do vlaku.. To, ze je za 45 euro nebyl duvod proc sem to sem hazel..
Naposledy upravil(a) mrkendy dne 29.08.2008 18:56, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“