Důležité!!-bezpražec!

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Faust
Kontaktovat uživatele:

Důležité!!-bezpražec!

Příspěvek od Faust »

ZDRAVIM VÁS, potřebuju poradit!!!!

mám bezpražec.. už nějakou dobu... ale problém je, že se mi zdá, že je hmatník málo nalakovanej.. na místech kde nejčastěji hraju se vytvořili světlejší místa.... co jsem viděl jiný bezpražce tak se jim hmatník doslova úplně lesknul.. tý mojí kajtře ne-e... byl bych rád, kdyby mi tu poradili nějací borci, co na bezpražec hrajou nebo mají minimálně nějaký zkušenosti.... potřebuju vědět, jestli to mám nalakovat... nebo ne?.. vim, že tady nějaký téma o tom asi bylo, ale nemohl jsem to najít...

DÍK MOC ZA NÁZORY A RADY :P
Philippos Faustović
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Nevím co s tím, na bezpražec jsem chviilku hrál, ale takové problémy jsem s tím neměl. Možná to může být bordelem na strunách. co máš za hmatník? Palisandr? Rose? Javor?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hele dej sem nějakou fotku jestli můžeš. Ale osobně bych to asi moc neřešil. Pokud se jedná pouze o optickou záležitost tak nic nejde. Pokud by jsi tam měl už vymačkaný prohlobení tak pak by to chtělo opravit hmatník. Ale jinak je to docela normální věc, která nevzniká jenom na bezpražcích, ale na všech kytarách. Když často hraješ na stejným místě.

http://murrays.freeyellow.com/52%20Tele ... op%20A.jpg

jestli teda myslíš, že ti na tom vzniká něco takového jak je na obrázku v odkazu
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“