Zacatecnik - rada ohledně piana
Pravidla fóra
Zacatecnik - rada ohledně piana
Zdravim, som uplny ale uplny zaciatocnik.
Chcel by som sa zacat ucit na piano len tak koli sebe, vzdy sa mi piano hrozne pacilo.
Co by ste mi odporucali pre zaciatok ? Rozhodne nemam peniaze na nejake profi piano skor nieco pre vlastny relax ale zas aby som pri tom nerodil maciatka a nenadaval. Nejaky kompromis.
Viac ma zaujima klasicka hudba takze skor tym smerom.
Chcel by som sa zacat ucit na piano len tak koli sebe, vzdy sa mi piano hrozne pacilo.
Co by ste mi odporucali pre zaciatok ? Rozhodne nemam peniaze na nejake profi piano skor nieco pre vlastny relax ale zas aby som pri tom nerodil maciatka a nenadaval. Nejaky kompromis.
Asi budu za kacire, ale nejlepsi bude koupit nejaky midi masterkeyboard, na ktery se ti dobre hraje.. A k tomu budto stahnout nejaky freeware piano syntak nebo "sehnat" nejaky profi piano sampler. Kazdopadne dobra clavinola ci digitalni piano stoji v radu desetitisicu, takze to asi neprichazi v uvahu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Re: Zacatecnik
kolik presne mas penez?(jako zhruba, staci 5, 10, 20, 30, 50, 70, 100 kwire píše:Zdravim, som uplny ale uplny zaciatocnik.
Re: Zacatecnik
Za 90% Tvého majetku ti dám skvělou raduAsanoth píše:kolik presne mas penez?(jako zhruba, staci 5, 10, 20, 30, 50, 70, 100 kwire píše:Zdravim, som uplny ale uplny zaciatocnik.
Viac ma zaujima klasicka hudba takze skor tym smerom.)
Přesně tak. Není nad dřevo nebo aspoň elektriku s kladívkovou mechanikou... V té cenové relaci co máš ti to výjde tak maximálně na nějakou nižší řadu u keyboardů... Zkus třeba Yamahu, nebo jetý Korg, Roland- [ale to už se bude hledat hůř... zkus ebay.]Asanoth píše:no, chtelo by to tak ztrojnasobit a koupit bud dobry stary piano nebo clavinovu s kladivkovou mechanikou(za 20 jsou docela v pohode)wire píše:no moc ne, chcelo by sa to zmestit tak do 7 000.
...
Tak a teď těch... (7000:100).90=6300 Kč
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=9508
precti si radsi postup, ktery jsme zde popsal
jinak na bazaru jsou obcas treba profi synthy za 8 misto za 40, takze bych cihal...
precti si radsi postup, ktery jsme zde popsal
jinak na bazaru jsou obcas treba profi synthy za 8 misto za 40, takze bych cihal...
Až se naučí a zjistí co chce, prodá a koupí si pořádný vintage pianino. Každýmu se třeba nechce hnedka kupovat do bytu hovado za dvacet třicet papíru.Asanoth píše:normlanimu zacatecnikovi do 13ti letKamahl píše:Normálnímu začátečníkovi stačí keyboard s dynamickou klaviaturou...
ja bych byl fakt pro cihat na bazaru...
Proti gustu žádný držkování, ať se rozhodne sám. Já si ale prostě myslím, že na ty první krůčky bohatě postačí (kvalitní) klávesy.
jj, mas pravdu. wire, byt tebou bych to zkusil takhle, mas-li omezeny rozpocet...Kamahl píše:Až se naučí a zjistí co chce, prodá a koupí si pořádný vintage pianino. Každýmu se třeba nechce hnedka kupovat do bytu hovado za dvacet třicet papíru.Asanoth píše:normlanimu zacatecnikovi do 13ti letKamahl píše:Normálnímu začátečníkovi stačí keyboard s dynamickou klaviaturou...
ja bych byl fakt pro cihat na bazaru...
Proti gustu žádný držkování, ať se rozhodne sám. Já si ale prostě myslím, že na ty první krůčky bohatě postačí (kvalitní) klávesy.