Jak hrat podle GP?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
MetalistaHC

Jak hrat podle GP?

Příspěvek od MetalistaHC »

cau ctu tady na foru ze hrajete podle GP ale zajimalo by me jak to probiha? nejsme moc dobry na pocitaci tak bych potreboval nejak vysvetlit jak se podle toho hraje treba s bicima aby mi tam hrali nebo tak. Diky moc mejte se
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

No moje prace s Gp vypada asi tak že si stáhnu nějakou písničku, naučim se kytaru, pak si jí ztlumim a hraju místo ní. Dřív jsem do toho i zapisoval svoje věci ale tet už na to nemám čas, tak spoléhám že mi zůstanou v hlavě.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

alebo zrobyt opak ako ja...ja ztlmim vse a basu si neham a potoim pocujem presne ako ma ist basa a to uz si potom svicim na mp3...rychle a efektivne :wink:
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

najdeš song, tam dole máš jednotlivý nástroje a u každýho si mužeš změnit hlasitost a potom dáš Play(nebo mezerník) a pustíš to do repráků tak abys slyšel sebe i GP :D nebo si to muzes spomalit, nebo sou tam smyčky když chceš něco natrénovat...a hafo dalšího, je to super program :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Moje práce v gp probíhá stejně, jak u Greeda, akorát s tím rozdílem, že já zase do GP píšu úplně všechno, od riffů, sól, po kompletní songy, je to přehlednější, nezapomenu to a pak to mohu poslat svým kolegům, kteří to mohou ohodnotit a třeba se i naučit
:wink:
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Drobák

Re: Jak hrat podle GP?

Příspěvek od Drobák »

MetalistaHC píše:cau ctu tady na foru ze hrajete podle GP ale zajimalo by me jak to probiha? nejsme moc dobry na pocitaci tak bych potreboval nejak vysvetlit jak se podle toho hraje treba s bicima aby mi tam hrali nebo tak. Diky moc mejte se
Tohle téma sem tu zakládal před nějakym časem v undegroundu,tak hledej tam...můžeš tam i pokračovat aby nebyl duplikát.. :wink:
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

tak samozrejme se naucim kytaru kterou pak vypnu a necham tam bude jen basu nebo bici a nebo oboje. To zpomalovani je ti pri hrani na nic to je dobry tak na odposlouchani pri nejakym tezsim riffu jak to ma presne znit a jeste si do toho zapnu metronom
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“