Problém s Epiphone SG G400
Pravidla fóra
Problém s Epiphone SG G400
Ahoj. Mám takový problém. Teda nevím, jestli je to problém, ale myslím, že jo. Kytara mi probíjí. Tím myslím, že když ji strčím do komba, kombo šumí. Ale když se dostku jakékoli kovové části kytary, šum se výrazně zredukuje. Je to normální, nebo bych ji měl reklamovat?
:: Epiphone SG G400 cherry----Laney TF300 120W----Trsátko Pick Boy z Benátek s opicí ::
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Dělalo to i dříve? Nemáš zapojené kombo do jiné zásuvky než dříve? Já měl podobný problém na koleji. Byla tam špatná zástrčka a když jsem si zapojil své staré eSGéčko ke kombíčku (marshall MG15) které bylo zapojeno do té špatné zástrčky, brumělo mi to a šumělo, když jsem se dotkl strun, nebo stop baru, kobylky, šumění přestalo.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ho píchl jinam, dal jsem i jinej kabel, no a výsledek: Kombo s vysoukou hlasitostí (kde jindy nebylo slyšet nic krom šumu) hraje obstojně a když se dotknu kytary, tak se šum redukuje stejně, ale rozdíl je sotva slyšitelný, takže pomohlo, díky za radu...
:: Epiphone SG G400 cherry----Laney TF300 120W----Trsátko Pick Boy z Benátek s opicí ::