Aparáty Laryš - sháním kontakt

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
DirX

Aparáty Laryš - sháním kontakt

Příspěvek od DirX »

Nemá na tohodle pána někdo kontakt?

Dark Axel: upravil jsem název, takhle to řekne víc
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

co takhle alespoň napsat kdo to je? odkud je? co dělá?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
DirX

Příspěvek od DirX »

Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnat :cry:
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

DirX píše:Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnat :cry:
Hej man lampu jsem od nej nikdy nevidel :-( A dokud ten muj koncak neupravil jeden sikovny borec od nas tak to hucelo no hruza ten pan larys nema ani "zakladni znalosti" cituju toho borce co to spravoval.
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
DirX

Příspěvek od DirX »

mxMichael píše:
DirX píše:Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnat :cry:
Hej man lampu jsem od nej nikdy nevidel :-( A dokud ten muj koncak neupravil jeden sikovny borec od nas tak to hucelo no hruza ten pan larys nema ani "zakladni znalosti" cituju toho borce co to spravoval.
A kontakt na něho nemáš?
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

DirX píše:
mxMichael píše:
A kontakt na něho nemáš?

Hej nemam jen ten koncak :-(
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
cnnwatcher
Kontaktovat uživatele:

Re: Aparáty Laryš - sháním kontakt

Příspěvek od cnnwatcher »

DirX píše:Nemá na tohodle pána někdo kontakt?

Dark Axel: upravil jsem název, takhle to řekne víc
604 576 850 - měnil jsem u něj lampy:)
Mesa Single recto; 212 Mesa rectifier horizontal cab.; Gibson Les Paul Studio - wine red, 93; Pro Co - Sir tweed
DirX

Příspěvek od DirX »

A hraál si od něho na něco?
cnnwatcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cnnwatcher »

DirX píše:A hraál si od něho na něco?
ee, ale vypadal, že se fakt vyzná:)
Mesa Single recto; 212 Mesa rectifier horizontal cab.; Gibson Les Paul Studio - wine red, 93; Pro Co - Sir tweed
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“