Aparáty Laryš - sháním kontakt
Pravidla fóra
Aparáty Laryš - sháním kontakt
Nemá na tohodle pána někdo kontakt?
Dark Axel: upravil jsem název, takhle to řekne víc
Hej man lampu jsem od nej nikdy nevidelDirX píše:Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnat
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
A kontakt na něho nemáš?mxMichael píše:Hej man lampu jsem od nej nikdy nevidelDirX píše:Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnatA dokud ten muj koncak neupravil jeden sikovny borec od nas tak to hucelo no hruza ten pan larys nema ani "zakladni znalosti" cituju toho borce co to spravoval.
DirX píše:A kontakt na něho nemáš?mxMichael píše:Hej man lampu jsem od nej nikdy nevidelDirX píše:Je to výrobce kytarových aparátů z Ostravy nebo někde z okolí ostravy....říká se že dělá jenom tranzistorové věci ale není to pravda dělá i lampáče....kontakt na něho nemůžu sehnatA dokud ten muj koncak neupravil jeden sikovny borec od nas tak to hucelo no hruza ten pan larys nema ani "zakladni znalosti" cituju toho borce co to spravoval.
Hej nemam jen ten koncak
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
- cnnwatcher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aparáty Laryš - sháním kontakt
604 576 850 - měnil jsem u něj lampy:)DirX píše:Nemá na tohodle pána někdo kontakt?
Mesa Single recto; 212 Mesa rectifier horizontal cab.; Gibson Les Paul Studio - wine red, 93; Pro Co - Sir tweed
- cnnwatcher
- Kontaktovat uživatele: