Digitech RP350
Pravidla fóra
Digitech RP350
Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky 
Re: Digitech RP350
Mno tak mam o třídu nižší RP250 a myslim si , že na domací hrani celkem vystačí , mrkni do topicu s RP90 tam jsem se o tom rozepsalDirty.Pig píše:Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
jojo dík a myslis ze by to bylo v pohode na zivy hrani s kapelou? Cetl jsem ze ty zkresleni prej nic mocNuker píše:Mno tak mam o třídu nižší RP250 a myslim si , že na domací hrani celkem vystačí , mrkni do topicu s RP90 tam jsem se o tom rozepsalDirty.Pig píše:Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
¨Dirty.Pig píše:jojo dík a myslis ze by to bylo v pohode na zivy hrani s kapelou? Cetl jsem ze ty zkresleni prej nic mocNuker píše:Mno tak mam o třídu nižší RP250 a myslim si , že na domací hrani celkem vystačí , mrkni do topicu s RP90 tam jsem se o tom rozepsalDirty.Pig píše:Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky
náš kytarista má tu 250ku a teda nic moc na živé hraní to není. zkus se podívat na boss GTxx, jsou hodně dobré
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

ale taky docela draheDJmanasek píše: ¨
náš kytarista má tu 250ku a teda nic moc na živé hraní to není. zkus se podívat na boss GTxx, jsou hodně dobré
Upraveny citace, co takhle číst pravidla? - Nero
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Později stejně zjistíš, že ty multiefekty nejsou nijak extra ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
mám Digitech RPx400 ten je mám pocit o něco lepší než 350(možná ne já fakt nevim
) a zkreslení je fakt slabší, prostě ztoho nedostanu takovej ten hutnej zvuk
mám pocit jako by to bylo takový "chemický"
- taky sem byl z toho mulťáku zezačátku nadšenej ale krabky sou krabky. na živý hraní, nevim mno, je blbý že tam mužeš přepinat jenom presety a nemužeš si třeba zapnout/vypnout reverb atd. BTW kdybys toho RPx400 chtěl tak se ho rád zbavím
více v tržišti 
Já to používám na domací hrani a to mi v klidu stačí , pokud bych to chtěl použít live tak klidně našel bych par presentu co by šli , ale fakt par ... Ja kdybych nepotřeboval efekty typu phaser , flager , kteýr jsou na tom digítku fakt ohavný tak bych to klidně používal furt , jenže tyhle efekty jsou na tom fakt špatně . Jestli to chceš na živo tak si k tomu kup krabku
MT2 to jistí .. nebo jdi do toho bosse o něm jsem taky uvažoval a pak jsem koupil tohle .. za chvíly budu řešit dilema mezi GNX3 , Zoom g9.tt a Vox Tonelab
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
bosse?Nuker píše:Já to používám na domací hrani a to mi v klidu stačí , pokud bych to chtěl použít live tak klidně našel bych par presentu co by šli , ale fakt par ... Ja kdybych nepotřeboval efekty typu phaser , flager , kteýr jsou na tom digítku fakt ohavný tak bych to klidně používal furt , jenže tyhle efekty jsou na tom fakt špatně . Jestli to chceš na živo tak si k tomu kup krabkuMT2 to jistí .. nebo jdi do toho bosse o něm jsem taky uvažoval a pak jsem koupil tohle .. za chvíly budu řešit dilema mezi GNX3 , Zoom g9.tt a Vox Tonelab
...
RP350 mám dva tydny a vyhovuje.Propojení s kompem nahrávání přes to..prostě good...spokojenost...zkreslení jak říkaj ostatní není vůbec špatný..ale jestli chceš hrát live přes to tak se budeš zrácet!!Kdyžtak SZ
Ale podle mě dobrá mašina ...
Ale podle mě dobrá mašina ...
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
Ta simulace amp je u celý řady RP od 150 vejš mam takovej pocit a je to celkem good vecička , protože ti to uděla takové to realističtější skresleni a celkovej sound , už to prostě nezní jak 100% digitál
...
Nee, tys mě nepochopil, jasny že sireverb, delay, atd. mužeš vypnout v editu, ale na koncertě když chceš zapnout na chvliu třeba ten reverb tak nemužeš...faki píše:ja mám tiež RP350 a som spokojný. A to nie je pravda, že nemôžeš prepínať Reverb ...síce v Edite, ale vypnem/zapnem bez problémov. A plus je, že na 350ke je aj simulovaný amp. zvuk, ktorý však najkvalitnejší dosiahneš cez XLR. Mne to ku Cortke stačí.
jasně, já sem tam měl 2 zvuky co sem použivalfaki píše:myslím, že do B nedostaneš zmenu Reverbu...ale prečo si to nenastavíš ako nasledujúci preset? 70 zvukov ajtak nevyužiješ na koncerte