Digitech RP350

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Dirty.Pig

Digitech RP350

Příspěvek od Dirty.Pig »

Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky :-)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitech RP350

Příspěvek od Nuker »

Dirty.Pig píše:Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky :-)
Mno tak mam o třídu nižší RP250 a myslim si , že na domací hrani celkem vystačí , mrkni do topicu s RP90 tam jsem se o tom rozepsal ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Nuker píše:
Dirty.Pig píše:Cau zajimalo by me co rikate na tenhle multiefekt. http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 60:0:0:1:0 Dyztak napiste proc by jste si ho koupili nebo ne. Mam Squiera fendera strat. a kombo Fender FM 25W. Hraju styly rock, hardrock a heavy metal. Chtel bych to jak na doma, tak do zkusebny. Diky za rady a pripominky :-)
Mno tak mam o třídu nižší RP250 a myslim si , že na domací hrani celkem vystačí , mrkni do topicu s RP90 tam jsem se o tom rozepsal ;)
jojo dík a myslis ze by to bylo v pohode na zivy hrani s kapelou? Cetl jsem ze ty zkresleni prej nic moc
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Dirty.Pig píše:
Nuker píše:
jojo dík a myslis ze by to bylo v pohode na zivy hrani s kapelou? Cetl jsem ze ty zkresleni prej nic moc
¨
náš kytarista má tu 250ku a teda nic moc na živé hraní to není. zkus se podívat na boss GTxx, jsou hodně dobré
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

DJmanasek píše: ¨
náš kytarista má tu 250ku a teda nic moc na živé hraní to není. zkus se podívat na boss GTxx, jsou hodně dobré
ale taky docela drahe

Upraveny citace, co takhle číst pravidla? - Nero
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Později stejně zjistíš, že ty multiefekty nejsou nijak extra ...

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Adamz Asah píše:Později stejně zjistíš, že ty multiefekty nejsou nijak extra ...
prave ze se v tom moc neorientuu a potreboval bych poradit s nejakyma efektama nemuseji bejt multi ale nejakej bych potreboval no
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

mám Digitech RPx400 ten je mám pocit o něco lepší než 350(možná ne já fakt nevim :lol: ) a zkreslení je fakt slabší, prostě ztoho nedostanu takovej ten hutnej zvuk :) mám pocit jako by to bylo takový "chemický" :lol: - taky sem byl z toho mulťáku zezačátku nadšenej ale krabky sou krabky. na živý hraní, nevim mno, je blbý že tam mužeš přepinat jenom presety a nemužeš si třeba zapnout/vypnout reverb atd. BTW kdybys toho RPx400 chtěl tak se ho rád zbavím :D více v tržišti :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Dirty.Pig píše:prave ze se v tom moc neorientuu a potreboval bych poradit s nejakyma efektama nemuseji bejt multi ale nejakej bych potreboval no
jde oto jaký efekty potřebuješ :) v tom je ta výhoda multiefektů že tam je všechno mno :D nebo si můžeš koupit multiefekt a ktomu něco na zkreslení
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

no tak ted premyslim o DigiTech DF-7 slysel jsem jen samou chvalu
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Já to používám na domací hrani a to mi v klidu stačí , pokud bych to chtěl použít live tak klidně našel bych par presentu co by šli , ale fakt par ... Ja kdybych nepotřeboval efekty typu phaser , flager , kteýr jsou na tom digítku fakt ohavný tak bych to klidně používal furt , jenže tyhle efekty jsou na tom fakt špatně . Jestli to chceš na živo tak si k tomu kup krabku ;) MT2 to jistí .. nebo jdi do toho bosse o něm jsem taky uvažoval a pak jsem koupil tohle .. za chvíly budu řešit dilema mezi GNX3 , Zoom g9.tt a Vox Tonelab
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Nuker píše:Já to používám na domací hrani a to mi v klidu stačí , pokud bych to chtěl použít live tak klidně našel bych par presentu co by šli , ale fakt par ... Ja kdybych nepotřeboval efekty typu phaser , flager , kteýr jsou na tom digítku fakt ohavný tak bych to klidně používal furt , jenže tyhle efekty jsou na tom fakt špatně . Jestli to chceš na živo tak si k tomu kup krabku ;) MT2 to jistí .. nebo jdi do toho bosse o něm jsem taky uvažoval a pak jsem koupil tohle .. za chvíly budu řešit dilema mezi GNX3 , Zoom g9.tt a Vox Tonelab
bosse?
faki

Příspěvek od faki »

ja mám tiež RP350 a som spokojný. A to nie je pravda, že nemôžeš prepínať Reverb ...síce v Edite, ale vypnem/zapnem bez problémov. A plus je, že na 350ke je aj simulovaný amp. zvuk, ktorý však najkvalitnejší dosiahneš cez XLR. Mne to ku Cortke stačí.
James.v6

...

Příspěvek od James.v6 »

RP350 mám dva tydny a vyhovuje.Propojení s kompem nahrávání přes to..prostě good...spokojenost...zkreslení jak říkaj ostatní není vůbec špatný..ale jestli chceš hrát live přes to tak se budeš zrácet!!Kdyžtak SZ
Ale podle mě dobrá mašina ...
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ta simulace amp je u celý řady RP od 150 vejš mam takovej pocit a je to celkem good vecička , protože ti to uděla takové to realističtější skresleni a celkovej sound , už to prostě nezní jak 100% digitál ;) ...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

faki píše:ja mám tiež RP350 a som spokojný. A to nie je pravda, že nemôžeš prepínať Reverb ...síce v Edite, ale vypnem/zapnem bez problémov. A plus je, že na 350ke je aj simulovaný amp. zvuk, ktorý však najkvalitnejší dosiahneš cez XLR. Mne to ku Cortke stačí.
Nee, tys mě nepochopil, jasny že sireverb, delay, atd. mužeš vypnout v editu, ale na koncertě když chceš zapnout na chvliu třeba ten reverb tak nemužeš...

Obrázek
Lachim

Příspěvek od Lachim »

to Červotoč: ale můžeš :wink:
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Lachim píše:to Červotoč: ale můžeš :wink:
a jak? Leda se to da nastavit do toho b kanalu, ale co kdyz tech voleb chcu menit vic:D

Obrázek
faki

Příspěvek od faki »

myslím, že do B nedostaneš zmenu Reverbu...ale prečo si to nenastavíš ako nasledujúci preset? 70 zvukov ajtak nevyužiješ na koncerte :wink:
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

faki píše:myslím, že do B nedostaneš zmenu Reverbu...ale prečo si to nenastavíš ako nasledujúci preset? 70 zvukov ajtak nevyužiješ na koncerte :wink:
jasně, já sem tam měl 2 zvuky co sem použival :lol: - jenom dva co sem si udelal pač ty factory a artist sou podle me uplne nepouzitelny.. :roll: ale jako jenom sem tim chtěl říct že na nějaký koncertovaní b y mi to nevyhovovalo :wink:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“