Skytec AS-500 aktivny system do skusobne

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
SinisteR
Kontaktovat uživatele:

Skytec AS-500 aktivny system do skusobne

Příspěvek od SinisteR »

Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s tymto systemom? Uvazujem o kupe do skusobne metalovej kapely na ozvucenie giraty a spevu (cez Line 6 Toneport UX2) + pripadne klaves. Dalsie alternativy by boli Leaney CX 12 A alebo DB Twin 128. Chcel by som max. univerzalnost ale nie zas uplne sh*t zvuk.

Diky za rady!
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud nechceš sh*t zvuk, tak na skytec zapomeň....

proč chceš probůhsvatej přes "PA" ozvučovat kytaru??? - nebylo by na tu kytaru lepší nějaký kombo nebo ještě líp nějakej stack???

jinak s timhle Laney přímo zkušenost nemam, ale Laney monitory hrály docela dobře a DB mě taky nikdy nezklamaly
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
SinisteR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SinisteR »

dobre vediet, trochu som si to aj myslel. Zaujali ma kvoli tomu, ze za tu cenu by som mal stereo full range. U ostatnych dvoch zmienenych uvazujem len o jednom odposluchu. Toneport ti spravi slusny zvuk gitary na PAcku, len ho treba dobre nastavit a kupit metal pack. Myslim, ze by si ani nepoznal ze to nejde z komba. Aj na mojom domacom kine to znie velmi dobre. K tomu tam je sucasne nezavisly profi mikrofonny preamp a mozes to cele vratene hociakeho doprovodu z NB/PC v realnom case mixovat do vystupu. Velmi cenovo efektivne riesenie s dobrym vysledkom
striska
Kontaktovat uživatele:

Re: Skytec AS-500 aktivny system do skusobne

Příspěvek od striska »

SinisteR píše:Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s tymto systemom? Uvazujem o kupe do skusobne metalovej kapely na ozvucenie giraty a spevu (cez Line 6 Toneport UX2) + pripadne klaves. Dalsie alternativy by boli Leaney CX 12 A alebo DB Twin 128. Chcel by som max. univerzalnost ale nie zas uplne sh*t zvuk.

Diky za rady!
Místo toho dB Twin 128 bych ti doporučil spíše Operu 210: http://www.dbtechnologies.cz/opera-live-210.html
SinisteR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SinisteR »

Diky za radu. Teraz som prave pozeral na Tapco TH-15A. Myslim, ze to by bol velmi dobry kup...
striska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

SinisteR píše:Diky za radu. Teraz som prave pozeral na Tapco TH-15A. Myslim, ze to by bol velmi dobry kup...
To je také řešení:-) Rozhodně lepší varianta než sh*ty typu Skytec.
SinisteR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SinisteR »

Este sa chcem spytat jednu vec: ak bude repro 15" nebude to take "bum-ccct"? Je velky rozdiel medzi 12" a 15" co sa tyka stredov a celkovej frekvencnej charakteristiky?
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

trochu rozdíl tam je¨- ta 15 jde trochu víc do basů... ale zase nějakou obavu z toho neměj - ty TAPCA hrajou docela slušně...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“