Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s tymto systemom? Uvazujem o kupe do skusobne metalovej kapely na ozvucenie giraty a spevu (cez Line 6 Toneport UX2) + pripadne klaves. Dalsie alternativy by boli Leaney CX 12 A alebo DB Twin 128. Chcel by som max. univerzalnost ale nie zas uplne sh*t zvuk.
Diky za rady!
Skytec AS-500 aktivny system do skusobne
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
pokud nechceš sh*t zvuk, tak na skytec zapomeň....
proč chceš probůhsvatej přes "PA" ozvučovat kytaru??? - nebylo by na tu kytaru lepší nějaký kombo nebo ještě líp nějakej stack???
jinak s timhle Laney přímo zkušenost nemam, ale Laney monitory hrály docela dobře a DB mě taky nikdy nezklamaly
proč chceš probůhsvatej přes "PA" ozvučovat kytaru??? - nebylo by na tu kytaru lepší nějaký kombo nebo ještě líp nějakej stack???
jinak s timhle Laney přímo zkušenost nemam, ale Laney monitory hrály docela dobře a DB mě taky nikdy nezklamaly
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
dobre vediet, trochu som si to aj myslel. Zaujali ma kvoli tomu, ze za tu cenu by som mal stereo full range. U ostatnych dvoch zmienenych uvazujem len o jednom odposluchu. Toneport ti spravi slusny zvuk gitary na PAcku, len ho treba dobre nastavit a kupit metal pack. Myslim, ze by si ani nepoznal ze to nejde z komba. Aj na mojom domacom kine to znie velmi dobre. K tomu tam je sucasne nezavisly profi mikrofonny preamp a mozes to cele vratene hociakeho doprovodu z NB/PC v realnom case mixovat do vystupu. Velmi cenovo efektivne riesenie s dobrym vysledkom
Re: Skytec AS-500 aktivny system do skusobne
Místo toho dB Twin 128 bych ti doporučil spíše Operu 210: http://www.dbtechnologies.cz/opera-live-210.htmlSinisteR píše:Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s tymto systemom? Uvazujem o kupe do skusobne metalovej kapely na ozvucenie giraty a spevu (cez Line 6 Toneport UX2) + pripadne klaves. Dalsie alternativy by boli Leaney CX 12 A alebo DB Twin 128. Chcel by som max. univerzalnost ale nie zas uplne sh*t zvuk.
Diky za rady!
- Jens Ludwig
- Odborník