Marshall 400w 4*12

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
milvyk

Marshall 400w 4*12

Příspěvek od milvyk »

Nemáte někdo zkušenost s touto bednou popřípadě srovnání se 4*10 bednou?je to tady na bazaru.dík.
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Už jsemna ní taky koukal. Sháním totiž taky nějakou 4kovou bednu. Myslim, že to nebude nějakej super kauf, ale zas lepší než nějakej behringer, apod. Jestli budeš mít možnost, tak vyzkoušej a uvidíš. Jestli bude technicky v pořádku, tak myslim, že jí klidně kup :wink: pak dej kdyžtak určitě vědět, jak se jeví.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Na muzikeru jsou na ni samé dobré ohlasy,tak to asi nebude špatný kauf moc bych se nerozmýšlel a asi bych do ni šel ale přišel sem v jistém peněžním ůstavu za rok a půl o 80000,mohl sem mít super apec a tedka abych dával dohromady složitě pár tisícovek.Jinak marshall šel docela s cenou dolu tak nevim jestli se nezačal taky dělat z bambusu :cry:
du-lo

Příspěvek od du-lo »

1/ klesla Libra, takze neco leze dolu
2/ cast vyroby je z Indie (konkretne typy MB, .. )
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Tak sem ji nakonec koupil,v pátek máme kšeft tak to vyzkouším jestli se z toho uslyšim.Zatim se mi to jeví že můj 250w zesík je nani asi chabrus a chtělo by to tu marhall 400w lampu asi bo co. :(
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

milvyk píše:Tak sem ji nakonec koupil,v pátek máme kšeft tak to vyzkouším jestli se z toho uslyšim.Zatim se mi to jeví že můj 250w zesík je nani asi chabrus a chtělo by to tu marhall 400w lampu asi bo co. :(
Tak pak napiš, jak se jeví :wink: Myslim, že ten tvuj 250W zesík na to bude v pohodě. Máš tam dostatečnou rezervu a jestli se bojíš, že repra budou nevybuzený, tak to si nemyslim.
pink panther

Marshall VBA400

Příspěvek od pink panther »

[quote="milvyk"]Na muzikeru jsou na ni samé dobré ohlasy,tak to asi nebude špatný kauf moc bych se nerozmýšlel a asi bych do ni šel ale přišel sem v jistém peněžním ůstavu za rok a půl o 80000,mohl sem mít super apec a tedka abych dával dohromady složitě pár tisícovek.Jinak marshall šel docela s cenou dolu tak nevim jestli se nezačal taky dělat z bambusu
Mám Marshall VBA400 400Watts a bednu Marshall VBC412 400Watts.
Hrá to vynikjuco,silný výkon a nádherný zvuk.Doporučujem.Cena je síce hodne vysoká,ale oplatí sa.
nesuťažím preto,aby som bol druhý
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Nahrávame s kapelou nějaké věci ve studiu a basa je prý zvukově vynikající což mě hodně potěšilo takže myslim že bych po sobotním hraní mohl být docela objektivní v hodnocení té bedny na 250w zesik.A navíc velké podium sportovní haly.Samozřejmě s origo flaškovou 400w hlavou to musí hrát super to je jasné.Hrál sem i na starého stovkového lampového marshalla s origo bednou a hrálo to parádně.
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Tak sem ji otestnul,bedna ale stála 50-70 cm nad podlahou.Zvuk byl slušný repráky stíhají v pohodě,nic nerezonuje a celkem slušně tlačí i na slabší zesík.Pokud nejsi Pepe moc náročný a měl by jsi zájem tak ti ji klidně přenechám (UH) ale myslim že by to k ní asi chtělo bud silnější zesík nebo origo marshall hlavu.Jo,trochu mi vadilo h struna bohužel nezní jako u bedny s repro 2*15.
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

milvyk píše:Tak sem ji otestnul,bedna ale stála 50-70 cm nad podlahou.Zvuk byl slušný repráky stíhají v pohodě,nic nerezonuje a celkem slušně tlačí i na slabší zesík.Pokud nejsi Pepe moc náročný a měl by jsi zájem tak ti ji klidně přenechám (UH) ale myslim že by to k ní asi chtělo bud silnější zesík nebo origo marshall hlavu.Jo,trochu mi vadilo h struna bohužel nezní jako u bedny s repro 2*15.
Já už jsem toho kluka taky kontaktoval, ale nevyhovuje mi, že má 4ohmy, protože pak už bych ne ten muj zesík nic jinýho nepřipojil. Stejně to teď s tou mojí koupí neni zas tak žhavý, jak jsem si myslel. Uvidíme časem, jak se situace vyvrbí. Divim se ale, že to Hčko moc nehrálo, protože když jsem hrál párkrát 5kou (jinak mam 4ku) na 4x10ky, tak hrálo celkem fajn. Asi je to tim, že taky záleží na spoustě jinejch okolností :wink:
milvyk

Příspěvek od milvyk »

JJ, u 4*10 to H hraje líp ale taky jak u které,možná je to stavbou bedny basreflex,hloubka boxu atd.Pokud by měl o ni někdo zájem tak ji pošlu dál. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“