Chrastí sáček v kombu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Pech

Chrastí sáček v kombu

Příspěvek od Pech »

Ahoj, nějak se mi nezdál zvuk komba, když jsem hrál trochu hlasitěji, tak jsem se kouknul do komba a viděl jsem, že je tam přidělaný sáček, pravděpodobně s těma kuličkama na vlhkost (teď si nevzpomenu jak se to jmenuje), takže když hraju hlasitěji, tak jakoby chrastí. Myslíte, že bude hodně vadit když ho odendám??
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pokud je to opravdu sacek s nejakym tim silikatem (nebo cim) na pohlcovani vlhkosti, tak ho samozrejme muzes oddelat. Jestli si nejsi jistej, bude lepsi to vyfotit a ukazat ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já bych to vytáhl hned po zakoupení takové číčovinky, stejně to tam nemá valný efekt beztak. Když to vezmeš někde ze zimy do tepla nebo tak, tak to stejně asi nepomůže :D
... Ikdyž raději pomlčím, neboť mám na kombu stále visačku papírovou CRATE ještě od novoty :D

Leda, že by to byl sáček s jedem na krysy, to bych tam pak raději nechal, riskovat chcíplou myš v kombu bych nechtěl, cítili jste někdy starou zdechlou myš? Já ano... erghble! :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“