17. 11. - Unholy Alliance Tour (Slayer,Trivium,Mastodon...)

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

17. 11. - Unholy Alliance Tour (Slayer,Trivium,Mastodon...)

Příspěvek od cerfotoc »

Tak co..jedete někdo? já otom dost přemýšlím, Slayer, Trivium, Amon Amarth...super kapely :)

http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=293 ... ummastodon

Četli jsme pravidla? - Nero
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Já sem na to koukal a to sou lístky fakt jenom za 700?
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

jj myslim 750...myslim že hoodně slušnej koncert za ty prachy :)
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

zkusim pristi tyden si poridit lupena, doufam ze jeste jsou, protoze kdo si me rikal ze to kupoval pred par tejdnama a pry byolo v prodeji uz jen 300 listku.snad budu mit stesti.Trivium rock! :)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Disasterpiece píše:zkusim pristi tyden si poridit lupena, doufam ze jeste jsou, protoze kdo si me rikal ze to kupoval pred par tejdnama a pry byolo v prodeji uz jen 300 listku.snad budu mit stesti.Trivium rock! :)
uz snad nejsou..
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Nevíte někdo, kolik bude mít kapacitu tenhle koncert? Já tam sice nejdu (totální zaváhání), ale zajímalo by mě, kolik tam bude pařil lida. Kde to vůbec je? V Holešovicích na Spartě (Tesla aréna) ???
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

lístky ještě jsou a to i V.I.P já a celá naše grupa se už těšíme :)

Malá sportovní hala- Výstaviště, Praha 7 tam to je :) co je Tesla arena fakt nvm, pořád to mění kkti :roll:
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

A já tam pravděpodobně taky budu, to bude nářez, další den zase nepohnu hlavou :D

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Tesla arena to je T-Mobile arena :)
Bylo dobry si dat sraz treba pred koncertem, si zajit jeste na jedno :)
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Teď jsem se vrátil z koncertu... MAZEC jak svině...

hodinu čekání venku, pak pokec s fajn Brňákama, potom 15 minut slávy(měli opravdu jen 15 minut:) )Malignant Tumour... nic moc, ale šlo to, poté mě zničili Amon Amarth, zahráli jak z "With Odin on our side" tak Twilight of thundergod, mam trsátko :D poté megahyperšílení Mastodon, kytarista hrál na elektrickou 12strunku :D kruťárna prvního kalibru, skvělý set+celkem dobrý zvuk, další byli Trivium, protože "Zvukař"!!!? tuhle kapelu asi neměl moc rád, celou dobu jsme slyšeli jen kopák a to tak, že z toho hodně boleli uši, každý včetně ochranky si při dvojšlapce zakrývali bolestí uši, dostat se mi pod ruku tak... chudáci Trivium nechápali, proč si lidi v první řadě zakrývají uši... potom nastoupili Slayer, taky mam trsátko :D rozkrájeli nás, po Slovensku jsem myslel, že budou mít klasický stejný playlist, ale chyba lávky, málokdo poznal, že začínají black magic místo darkness of christ... hudební orgasmus, poté byli klasické fláky disciple atd, Cult, skvělá Seasons in the Abyss, South on heaven to už jsem nemohl zpívat, tak jsem jen pařil :)a druhá půlka patřila starým flákům, klasikou bylo zakončení jak jinak než Raining blood, skvěle jsem si to užil, získal trsadla:) a seznámil se s pár fajn Brňákama, prostě pohoda:)

ps:nekoukejte na chyby, sám sem na to ďas, ale ještě se klepu, nejsem teď schopnej korektury :D
Terror Incognita

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

dlouho jsem si říkal, že tam půjdu, ale nějak se teď dávám finančně do kupy, tak jsem se na to vybodl. Škoda toho trsátka...to ti nepřeju :evil: :lol:
Franta Doom Occulta

Příspěvek od Franta Doom Occulta »

Ano ano, ale jenom škoda, že sem neulovil nic lepšího než paličku od Mastodon. :lol:
kytara: Ibanez GRG 170 DX
kombo: Crate FlexWave 65W
trsátko <top>: George Dennis Sharp 1.30
kabeláž: Planet Waves
struny: D'Addario 010-046
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Franta Doom Occulta píše:Ano ano, ale jenom škoda, že sem neulovil nic lepšího než paličku od Mastodon. :lol:
tak palička dobrá :) třeba se s ní můžeš podrbat :D

házel je doprostřed tzn. že si musel být v kotli :D já sem byl hned napravo od kotle, občas mi taky něco přilítlo, i když na mastodon snad nikdo nepařil, přišlo mi to jako taková prima, polyrytmická pauza :)
Terror Incognita

Obrázek
Franta Doom Occulta

Příspěvek od Franta Doom Occulta »

Jojo byl sem kotli, akorát na Slayery sem radši odešel když sem tak koukal co se tam dělo a to ještě ani nezačali :lol:

EDIT: Mastodon byli dobrý, ale řek bych, že se vůbec nehodili k ostatnim kapelám. Sou takový...náročnější...
kytara: Ibanez GRG 170 DX
kombo: Crate FlexWave 65W
trsátko <top>: George Dennis Sharp 1.30
kabeláž: Planet Waves
struny: D'Addario 010-046
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

a já sem tam nakonec nebyl :evil:

Obrázek
jakub.riss
last.fm: http://www.last.fm/user/jakubrissaweg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/shiroame
Kontaktovat uživatele:

UA

Příspěvek od jakub.riss »

Jojo, tohle byl
BEST CONCERT EVER :!: :!: :!:
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“