Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
nic proti domovské stránce našeho fora, ale na kytarách se v obchodě i na info přes mail najdou jenom mamlásci;) nikdy se mi nestalo, že by se tam k zákazníkům někdo choval přinejmenším průměrně slušně, jako třeba v Aleximu, nebo v Guitarparku...je to stejné, jako malý, specializovaný obchod na určité potraviny versus nákej hypermarket, jako jsou v hudebních nástrojích kytary...zboží není opatrováno, a lidi nepříjemný. Je to dobrý jen v tom smyslu, že je tam toho hodně na jednom místě, jinak ztráta času tam chodit.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
já nevim, já mam jenom pozitivní zkušenosti, ochotně mi odpovídaj na maily a osobně úplně pohoda a to už jsem je kontaktoval hodněkrát...Maples píše:nic proti domovské stránce našeho fora, ale na kytarách se v obchodě i na info přes mail najdou jenom mamlásci;) nikdy se mi nestalo, že by se tam k zákazníkům někdo choval přinejmenším průměrně slušně, jako třeba v Aleximu, nebo v Guitarparku...je to stejné, jako malý, specializovaný obchod na určité potraviny versus nákej hypermarket, jako jsou v hudebních nástrojích kytary...zboží není opatrováno, a lidi nepříjemný. Je to dobrý jen v tom smyslu, že je tam toho hodně na jednom místě, jinak ztráta času tam chodit.)
nejde tu o nějaký vyzdvihování, ale prostě mam takovou zkušenost...
jediný, co některym lidem podle referencí vadí je, že musej docela dlouho čekat, než se jim někdo začne věnovat, můj případ to neni a zas se jako nedivim, protože těch lidí, co obslouží denně je ohromnej počet...
asi je to člověk od člověka, já jednání s nima můžu jen doporučit...
Die Hard or Die Home
možná je to tím, že jsem prostě zvyklej na to si s těma lidma pořádně pokecat a poptat se jich hlavně na jejich zkušenosti, semtam si zahrát a prostě pohoda a přátelskej vztah:) když jednou na kytarách chodil jeden kluk pořád okolo a nikdo se mu nevěnoval, začal jsem si s nim povídat já a radit mu, co by mohl na svůj styl vyzkoušet:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Atkins píše:Vidim, ze mas Tornado, ja mam Alexandru - jsi spokojen, delal jsi nejake upravy?
Jeden rok? 
20 let??
Já nechápu jak vám to může tak dlouho vydržet.
Mě se to trochu obrousí a už si připadám jak když to držim levou. 
Jinak jak byste srovnali materiály na trsátka co se týče vlastností a vašeho pocitu z nich? Já tu mám samý nylony .88 a míň, jinak tortexy .96 a víc, no přijde mi jako že jsou ty tortexy takový hrozný pahejly... Neohebný a tak, možná kdybych měl na srovnání taky .88 tak mluvim jinak, ale pro hru na elektrickou kytaru používám snad jen ty nylony. Na akustiku už asi radši tortex. Jak to máte vy?
20 let??
Já nechápu jak vám to může tak dlouho vydržet.
Jinak jak byste srovnali materiály na trsátka co se týče vlastností a vašeho pocitu z nich? Já tu mám samý nylony .88 a míň, jinak tortexy .96 a víc, no přijde mi jako že jsou ty tortexy takový hrozný pahejly... Neohebný a tak, možná kdybych měl na srovnání taky .88 tak mluvim jinak, ale pro hru na elektrickou kytaru používám snad jen ty nylony. Na akustiku už asi radši tortex. Jak to máte vy?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."