Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Já chci jenom upozornit že ten borec na kytarách co balí trsátka nedokáže rozeznat stubby a big stubby;)
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Alcarmo píše:Já chci jenom upozornit že ten borec na kytarách co balí trsátka nedokáže rozeznat stubby a big stubby;)
A taky struny, normalni 10ky a 10ky hybridy mu delaj problem:D fakt.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

už sem konečně začal hrát z jazzem III,ale např nějakej rytmyckej picking nahoru a dolu se mi hraje líp delšim a měkčím,protože se ohejbá a neseká se tolik.....
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

nic proti domovské stránce našeho fora, ale na kytarách se v obchodě i na info přes mail najdou jenom mamlásci;) nikdy se mi nestalo, že by se tam k zákazníkům někdo choval přinejmenším průměrně slušně, jako třeba v Aleximu, nebo v Guitarparku...je to stejné, jako malý, specializovaný obchod na určité potraviny versus nákej hypermarket, jako jsou v hudebních nástrojích kytary...zboží není opatrováno, a lidi nepříjemný. Je to dobrý jen v tom smyslu, že je tam toho hodně na jednom místě, jinak ztráta času tam chodit.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Maples píše:nic proti domovské stránce našeho fora, ale na kytarách se v obchodě i na info přes mail najdou jenom mamlásci;) nikdy se mi nestalo, že by se tam k zákazníkům někdo choval přinejmenším průměrně slušně, jako třeba v Aleximu, nebo v Guitarparku...je to stejné, jako malý, specializovaný obchod na určité potraviny versus nákej hypermarket, jako jsou v hudebních nástrojích kytary...zboží není opatrováno, a lidi nepříjemný. Je to dobrý jen v tom smyslu, že je tam toho hodně na jednom místě, jinak ztráta času tam chodit.)
já nevim, já mam jenom pozitivní zkušenosti, ochotně mi odpovídaj na maily a osobně úplně pohoda a to už jsem je kontaktoval hodněkrát...
nejde tu o nějaký vyzdvihování, ale prostě mam takovou zkušenost...
jediný, co některym lidem podle referencí vadí je, že musej docela dlouho čekat, než se jim někdo začne věnovat, můj případ to neni a zas se jako nedivim, protože těch lidí, co obslouží denně je ohromnej počet...
asi je to člověk od člověka, já jednání s nima můžu jen doporučit...
Die Hard or Die Home
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

možná je to tím, že jsem prostě zvyklej na to si s těma lidma pořádně pokecat a poptat se jich hlavně na jejich zkušenosti, semtam si zahrát a prostě pohoda a přátelskej vztah:) když jednou na kytarách chodil jeden kluk pořád okolo a nikdo se mu nevěnoval, začal jsem si s nim povídat já a radit mu, co by mohl na svůj styl vyzkoušet:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

20 let starou 073 od Dunlopa
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Dunlop 0.88. Nosim jedno pořád v peněžence, a občas s nim hraju. Za ty roku už je obroušený jak sfiňa :-)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Vidim, ze mas Tornado, ja mam Alexandru - jsi spokojen, delal jsi nejake upravy?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Atkins píše:Vidim, ze mas Tornado, ja mam Alexandru - jsi spokojen, delal jsi nejake upravy?
:) nedělal. Byla to moje první el. kytara. Koupil jsem jí někdy před cca 12 rokama a hrál jsem přes magneťák. Knoflíky pak nějak přišli o pérka a já tam musel mít nacpaný sirky, aby mi to drželo. Teď kytara stojí u bráchy a prakticky se nepoužívá. Asi by hrála, ale stav je ví než hrozný. Oloupaný snímače apod. Někdy jí možná poopravim. Prodávat ji, je nereálný, vyhazovat škoda.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Na takovéto věci máme soukromé zprávy, vy dva...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jo,nedělej te z toho chat jako já,ať se tu moc nespamuje a je to přehledný...(upozornění na spam je vlatsně taky spam ne?)
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Tak srry no. Ale tahle odpověď už je taky OT...kua. Začarovaný kruh.
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Přešel jsem z dvanáctek strun na jedenáctky a zároveň z trsátka Brain 1.14 na 0.88.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Demilich

Příspěvek od Demilich »

0.73 Jako BucketHead na normální hraní
a 0.50 na sólování a vybrnkávání (lépe to s ním frčí a má to daleko zřetelnější zvuk)
Pod 0.5 je to papír a nad 1 mm je to pařez :arrow: PRO MĚ
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jeden rok? :shock:
20 let?? :lol:
Já nechápu jak vám to může tak dlouho vydržet. :lol: Mě se to trochu obrousí a už si připadám jak když to držim levou. :D

Jinak jak byste srovnali materiály na trsátka co se týče vlastností a vašeho pocitu z nich? Já tu mám samý nylony .88 a míň, jinak tortexy .96 a víc, no přijde mi jako že jsou ty tortexy takový hrozný pahejly... Neohebný a tak, možná kdybych měl na srovnání taky .88 tak mluvim jinak, ale pro hru na elektrickou kytaru používám snad jen ty nylony. Na akustiku už asi radši tortex. Jak to máte vy?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To byl jeste poctivej USA nylon
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Na akustiku mam Ernie Ball. Dostal jsem jich kopu při koupi kytary jako pozornost od podejce a tak je používam. Docela jsem si na ně zvykl a hraje se mi s nima dobře.
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

teraz mam nove ruzove :oops: 1,13 jedno torex a druhe neviem..ale ma zaoblene hrany
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to růžové dunlopácké mi už přijde až příliš kluzké :?

jinak já zkoušel fakt hafo trsátek a stále se asi ještě hledám... 2mm dunlop krokodýl mi zrovna vyhovuje nejvíc
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“