Zesílení zvuku
Pravidla fóra
Zesílení zvuku
Existuje nějaký program,aby převedl a zesílil stopu?Předem díky
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
Zesileni umi kazdy editacni soft (vcetne open-source programu Audacity), prevedenim myslis konverzi do jineho formatu? To uz pak zavisi na tom, jake software podporuje knihovny a zdali mas tu knihovnu nainstalovanou. Na prevod do MP3 potrebujes knihovnu LAME. Google ti poradi podrobnosti 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
Nahraju kytaru přes program Cubase a chtěl bych to zesílit.
Jens Ludwig píše:to myslíš jak???
jakože nějakej song z MP3 je moc potichu a chceš ho dát víc a nebo chceš zesílit něco, co si nahrál a ještě to neni zmasterovaný???
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
- Jens Ludwig
- Odborník
nahrávam to z boxu přes mikrofon a mam i předzesilovač.V cubase mam volume přes půlku,ale když to dam na plný kule,tak je to chrastivej zvuk.
Vlastně bych mohl udělat z kytarový stopy mp3 pak to nějakym programem zesílit a importovat to zpátky do cubase,ne?
Vlastně bych mohl udělat z kytarový stopy mp3 pak to nějakym programem zesílit a importovat to zpátky do cubase,ne?
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
Použij kompresor nebo limiter stlačíš "špičky" a potom můžeš zvuk vytáhout více nahoru bez zkreslení.
Doporučuju použít to jako insert - vždycky se pak mužeš vrátit k počáteční nahrávce. Pozor taky na zkreslení při nahrávání - nemělo by tam nikdy být - už s tím nic neuděláš.
Doporučuju použít to jako insert - vždycky se pak mužeš vrátit k počáteční nahrávce. Pozor taky na zkreslení při nahrávání - nemělo by tam nikdy být - už s tím nic neuděláš.
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
ten kompresor a limiter je v programu cubase?
einsteincz píše:Použij kompresor nebo limiter stlačíš "špičky" a potom můžeš zvuk vytáhout více nahoru bez zkreslení.
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
Pokud pátrám dobře v paměti tak se ten plugin v SX2 jmenuje Dynamics . je to kompresor limiter a gate v jednom
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
- Jens Ludwig
- Odborník
Jsou tam Dynamics a VSTDynamics - mě osovně se trochu víc líběj ty VSTDynamics...
ješty bys to moh taky nahonit MultibandCompressorem....
... jinak co se pluginů, které nejsou součástí Cubase týče, vřele doporučím Waves C1 a L1/L3...
ješty bys to moh taky nahonit MultibandCompressorem....
... jinak co se pluginů, které nejsou součástí Cubase týče, vřele doporučím Waves C1 a L1/L3...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....