Epiphone Les Paul special II????????

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
neopunker
Kontaktovat uživatele:

Epiphone Les Paul special II????????

Příspěvek od neopunker »

reknete mi prosim nazor na tuto kytaru...ja vim neni to zazrak ale cena-kvalita?.... dik
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Neber...Mrkni na Cortky i kdyz to uplne LP neni...a jinak o teto kytare a kytarach Cort je tady hodne moc clanku...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nein, za ty prachy si kup Fokusku a uděláš o dost líp :wink:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No,jestli jí seženeš někde na bazaru třeba za 2500,tak bych to bral...jinak se mrkni po Cortech,mam ho taky a nemůžu si ho vynachválit...
Luky

Příspěvek od Luky »

máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....

není to tak špatný..jasně fokus by byl asi lepší kauf....ale je to taky o dost jinde ,něž třeba tensony ,staggy a pod.....ta moje díky lepšímu snímači je ještě dál :P

na youtube je pár videií s touhle kytarou :)..ale nejlepší odpovědí na tvou otázku je osobní kontakt s touhle kytarou :)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....

není to tak špatný..jasně fokus by byl asi lepší kauf....ale je to taky o dost jinde ,něž třeba tensony ,staggy a pod.....ta moje díky lepšímu snímači je ještě dál :P

na youtube je pár videií s touhle kytarou :)
Dotaz: Říkáš že ji máš spoustu let...tak to je kolik? a to potom asi bude korea ne? :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Luky

Příspěvek od Luky »

Joey píše:
Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....

na youtube je pár videií s touhle kytarou :)
Dotaz: Říkáš že ji máš spoustu let...tak to je kolik? a to potom asi bude korea ne? :)
asi 5 let stará...a ted si tou koreou nejsem jistej..to bych lhal
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Tuhle kytaru bych nebral.....Fokuska by byla opravdu lepší, ikdyž...zase je potřeba vybírat...ale určitě se to vyplatí...já mám jednu fajnovou doma(není to LP)
Jednou tady dokonce nějakej kytarář psal, že u ní něco brousil a zjistil, že je to celé z dřevotřísky :!: :idea:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Tom49 píše:Tuhle kytaru bych nebral.....Fokuska by byla opravdu lepší, ikdyž...zase je potřeba vybírat...ale určitě se to vyplatí...já mám jednu fajnovou doma(není to LP)
Jednou tady dokonce nějakej kytarář psal, že u ní něco brousil a zjistil, že je to celé z dřevotřísky :!: :idea:
dřevotřska ne ale je t vrstvený materiál... ovšem s tím gibson snímačem by to nemůsel bejt špatnej zvuk... sice dřevo by hrálo nic moc, ale zase nsnímač by hrál parádně.... Novou ne, ale o tý nabýdce s tím snímačem bych uvažoval...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

na youtube je pár videií s touhle kytarou :)..ale nejlepší odpovědí na tvou otázku je osobní kontakt s touhle kytarou :)
otázka je,za kolik?
jaby

Příspěvek od jaby »

já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

jaby píše:já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
protože je tam plno těžkýho lepidla
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

turbo_MaCk píše:
jaby píše:já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
protože je tam plno těžkýho lepidla
JO, je blbost aby kytara která je o polovic užší vážila to stejné co "opravdová" kopie.

Jan Kaplický 1937 - 2009
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Specialy v Koreji se vyrabely v letech 95-00..Byla to rada Special, o trosku lepsi nez dnesni Special II..
Luky

Příspěvek od Luky »

Drobák píše:

otázka je,za kolik?
DOHODA
jde mi o to aby se jí někdo ujal..kdytara je od toho aby se na ní hrálo ne :)....ale nevím...3-3500???to je docela rozumný ne? snímač má taky svou cenu,....ale říkám...dohoda a uvidí se: )
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

za ty prachy bych to bral!!!! jak zní seriový číslo???? jestli to je korejec (ten by byl mlas mlask)
jaby

Příspěvek od jaby »

Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Luky píše:
Drobák píše:

otázka je,za kolik?
DOHODA
jde mi o to aby se jí někdo ujal..kdytara je od toho aby se na ní hrálo ne :)....ale nevím...3-3500???to je docela rozumný ne? snímač má taky svou cenu,....ale říkám...dohoda a uvidí se: )
to je standatrní bazarová cena,těch 3000,co přesně ja to za gibsoňáckej snímač,nebo z jaký je kejtry?
jaby

Příspěvek od jaby »

tak sem svojí kejtru dneska trochu důkladnějc prozkoumal a zjistil sem že to vůbec neni special II ale jenom special....vždycky mi bylo divný proč má jiný poťáky, jinej přepínač snímačů a taky nemá na hlavě napsáno specialII ale gibson...Každopádně hraje parádně a skoro vůbec se nerozlaďuje
Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jaby píše:tak sem svojí kejtru dneska trochu důkladnějc prozkoumal a zjistil sem že to vůbec neni special II ale jenom special....vždycky mi bylo divný proč má jiný poťáky, jinej přepínač snímačů a taky nemá na hlavě napsáno specialII ale gibson...Každopádně hraje parádně a skoro vůbec se nerozlaďuje
Dy't to má na hlavě napsaný každej epiphone,svisle je tam vždy napsáno tiskace GIBSON,nebo ne?spíš ti tam jenom chybí zlatě napsáno special II
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“