Epiphone Les Paul special II????????
Pravidla fóra
Epiphone Les Paul special II????????
reknete mi prosim nazor na tuto kytaru...ja vim neni to zazrak ale cena-kvalita?.... dik
máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
není to tak špatný..jasně fokus by byl asi lepší kauf....ale je to taky o dost jinde ,něž třeba tensony ,staggy a pod.....ta moje díky lepšímu snímači je ještě dál
na youtube je pár videií s touhle kytarou
..ale nejlepší odpovědí na tvou otázku je osobní kontakt s touhle kytarou 
není to tak špatný..jasně fokus by byl asi lepší kauf....ale je to taky o dost jinde ,něž třeba tensony ,staggy a pod.....ta moje díky lepšímu snímači je ještě dál
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz: Říkáš že ji máš spoustu let...tak to je kolik? a to potom asi bude korea ne?Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
asi 5 let stará...a ted si tou koreou nejsem jistej..to bych lhalJoey píše:Dotaz: Říkáš že ji máš spoustu let...tak to je kolik? a to potom asi bude korea ne?Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
Tuhle kytaru bych nebral.....Fokuska by byla opravdu lepší, ikdyž...zase je potřeba vybírat...ale určitě se to vyplatí...já mám jednu fajnovou doma(není to LP)
Jednou tady dokonce nějakej kytarář psal, že u ní něco brousil a zjistil, že je to celé z dřevotřísky

Jednou tady dokonce nějakej kytarář psal, že u ní něco brousil a zjistil, že je to celé z dřevotřísky
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
dřevotřska ne ale je t vrstvený materiál... ovšem s tím gibson snímačem by to nemůsel bejt špatnej zvuk... sice dřevo by hrálo nic moc, ale zase nsnímač by hrál parádně.... Novou ne, ale o tý nabýdce s tím snímačem bych uvažoval...Tom49 píše:Tuhle kytaru bych nebral.....Fokuska by byla opravdu lepší, ikdyž...zase je potřeba vybírat...ale určitě se to vyplatí...já mám jednu fajnovou doma(není to LP)
Jednou tady dokonce nějakej kytarář psal, že u ní něco brousil a zjistil, že je to celé z dřevotřísky![]()
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
otázka je,za kolik?Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
na youtube je pár videií s touhle kytarou..ale nejlepší odpovědí na tvou otázku je osobní kontakt s touhle kytarou
já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
protože je tam plno těžkýho lepidlajaby píše:já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
JO, je blbost aby kytara která je o polovic užší vážila to stejné co "opravdová" kopie.turbo_MaCk píše:protože je tam plno těžkýho lepidlajaby píše:já jí mám taky, ale moje je hooodně stará, Indonézie a krkovej snímač je fakt libovej, kobylkáč nic moc, ale jestli má Luky u kobyly gibson snímač tak myslim že neni co řešit....jo a dřevo neni vůbec špatný, moje kejtra má 4,5kg a to je o dost užší než normální les paulka
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
DOHODADrobák píše:otázka je,za kolik?Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
na youtube je pár videií s touhle kytarou..ale nejlepší odpovědí na tvou otázku je osobní kontakt s touhle kytarou
jde mi o to aby se jí někdo ujal..kdytara je od toho aby se na ní hrálo ne
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
za ty prachy bych to bral!!!! jak zní seriový číslo???? jestli to je korejec (ten by byl mlas mlask)
to je standatrní bazarová cena,těch 3000,co přesně ja to za gibsoňáckej snímač,nebo z jaký je kejtry?Luky píše:DOHODADrobák píše:otázka je,za kolik?Luky píše:máš li zájem jednu prodávám..mám ji už spoustu let..ale práší se mi tu na ní..u kobylky je gibsonáckej snímač.....
jde mi o to aby se jí někdo ujal..kdytara je od toho aby se na ní hrálo ne....ale nevím...3-3500???to je docela rozumný ne? snímač má taky svou cenu,....ale říkám...dohoda a uvidí se: )
tak sem svojí kejtru dneska trochu důkladnějc prozkoumal a zjistil sem že to vůbec neni special II ale jenom special....vždycky mi bylo divný proč má jiný poťáky, jinej přepínač snímačů a taky nemá na hlavě napsáno specialII ale gibson...Každopádně hraje parádně a skoro vůbec se nerozlaďuje
Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
Dy't to má na hlavě napsaný každej epiphone,svisle je tam vždy napsáno tiskace GIBSON,nebo ne?spíš ti tam jenom chybí zlatě napsáno special IIjaby píše:tak sem svojí kejtru dneska trochu důkladnějc prozkoumal a zjistil sem že to vůbec neni special II ale jenom special....vždycky mi bylo divný proč má jiný poťáky, jinej přepínač snímačů a taky nemá na hlavě napsáno specialII ale gibson...Každopádně hraje parádně a skoro vůbec se nerozlaďuje