Co říkáte na tuhle Framusku?
Pravidla fóra
Co říkáte na tuhle Framusku?
Je to novej model Renegade ll.Fakt se mně libí a bude mít určitě parádní zvuk jak na doprovody tak na sola.Akorát cena mne prijde premrstena.V nejakym letaku na nemeckej hudebni veletrh byla asi za 45tis.Myslim,ze kdyby si ji clovek nechal udelat u kytarare tak ho vyjde max. na 25tis....
http://www.framus.de/modules/produkte/p ... 5543&cl=CZ
http://www.framus.de/modules/produkte/p ... 5543&cl=CZ
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
tomu se říká kytara bez duševoytik píše:souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Je takjaby píše:tomu se říká kytara bez duševoytik píše:souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)je sice parádní ale nesympatická, mrtvá..přesně takovej pocit mám z cortek
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zase takovej pocit z epin a jacksonů, cortky mi jsou sympatický:)jaby píše:tomu se říká kytara bez duševoytik píše:souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)je sice parádní ale nesympatická, mrtvá..přesně takovej pocit mám z cortek
já nemam takovej pocit z žádný kytary,natož pak ze značky obecně,třeba Cort m200 co mam doma má krásnou kresbu dřeva,epiny se mi taky líbí,a vůbec bych je neřadil k nějakym podřadným značkám,už jenom to že Slash Adams měl radši epiny než gibson a to by mohl mít na každej den jednu gibsonku,ale tehdá byli epiny asi na jepší úrovni...
nevim,neřekl bych...prostě řekl že je má radši,reklamní tah by to byl dobrej,aby se líp prodávali,ale myslíš že by slash hrál na nějakej sh*t jenom kvuli tomu aby se líp prodával?prostě mu víc vyhovovali...prachů musel mít že kdyby kupoval za plnou cenu gibsony tak mu je to stejnak jedno,navíc u takovejch velikánu to hradí buď nahrávácí společnost nebo samotná značka,prostě pro něj epi byli lepší...Joey píše:A proč???Drobák píše:sám to říká,tynevíš že hraje na epi? to neni tim že by neměl na gibsona...Martin656 píše:Ze by slash mel radsi epi..?to sem neslyselReklamní tah?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Framus jsou vynikajici nastroje a to i historicky a to ze jeste stale nestrelili licenci nekam do Cajny, to jenom potvrzuje.
Mel jsem kdysi pujcenou od Framuse vynikajici lubovku - uz jenom odezva a vyrovnanost snimacu byla "paradni mazec".
Mel jsem kdysi pujcenou od Framuse vynikajici lubovku - uz jenom odezva a vyrovnanost snimacu byla "paradni mazec".
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
ja mel moznost slyset renegade l.Ta mela teda prijemny teply plny zvuk.Jako Framus mne prijdou fakt kvalitni kytary.Proste spicka...Kdyz jsem videl poprve tuhle kytaru,tak me fakt okouzlila.Jinak se mne jeste libi model Holywood,ale to uz je fakt hrozne moc penez.Jak tady bylo psano,ze Framusky jsou kytary bez duse,tak jsem urcite proti 
http://bandzone.cz/argonaut
Co byste řekli na takovouhle komickou šílenost dneska? Může to ještě slušně hrát, třeba po nějakejch úpravách? 
http://cgi.ebay.co.uk/Triumphator-Elect ... 286.c0.m14
http://cgi.ebay.co.uk/Triumphator-Elect ... 286.c0.m14
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Je to moc hezky nastroj a ty snimace i na sve stari, budou urcite hrat lepe nez nektere soucasne. To vibrato bude drobatko problem.
Konkretne na tomto nastroji ovsem bude nutne udelat novy nulak, protoze na to hral levak. Vubec bych se neurazil, kdyby mi rikala pane.
Konkretne na tomto nastroji ovsem bude nutne udelat novy nulak, protoze na to hral levak. Vubec bych se neurazil, kdyby mi rikala pane.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..