Co říkáte na tuhle Framusku?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Co říkáte na tuhle Framusku?

Příspěvek od nozaki »

Je to novej model Renegade ll.Fakt se mně libí a bude mít určitě parádní zvuk jak na doprovody tak na sola.Akorát cena mne prijde premrstena.V nejakym letaku na nemeckej hudebni veletrh byla asi za 45tis.Myslim,ze kdyby si ji clovek nechal udelat u kytarare tak ho vyjde max. na 25tis....
http://www.framus.de/modules/produkte/p ... 5543&cl=CZ
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Krásná :-) Jestli tak dobře hraje jak vypadá tak to potom JO :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Swamp Ash....nádhera...
jaby

Příspěvek od jaby »

voytik píše:
Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...
tomu se říká kytara bez duše :D je sice parádní ale nesympatická, mrtvá..přesně takovej pocit mám z cortek
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

jaby píše:
voytik píše:
tomu se říká kytara bez duše :D je sice parádní ale nesympatická, mrtvá..přesně takovej pocit mám z cortek
Je tak :wink: jinak od Framusu teču z Monterey :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

jaby píše:
voytik píše:
Já mám zase takovej pocit z epin a jacksonů, cortky mi jsou sympatický:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

taky z epin, neoslovujou mě

Framus jsou vcelku klasa kytary :-) jasně, cena je vysoká, ale myslím, že platíš vážně za kvalitu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Drobák

Příspěvek od Drobák »

já nemam takovej pocit z žádný kytary,natož pak ze značky obecně,třeba Cort m200 co mam doma má krásnou kresbu dřeva,epiny se mi taky líbí,a vůbec bych je neřadil k nějakym podřadným značkám,už jenom to že Slash Adams měl radši epiny než gibson a to by mohl mít na každej den jednu gibsonku,ale tehdá byli epiny asi na jepší úrovni...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ze by slash mel radsi epi..?to sem neslysel
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Martin656 píše:Ze by slash mel radsi epi..?to sem neslysel
sám to říká,tynevíš že hraje na epi? to neni tim že by neměl na gibsona...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Drobák píše:
A proč??? :? Reklamní tah?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:
Drobák píše:
A proč??? :? Reklamní tah?
nevim,neřekl bych...prostě řekl že je má radši,reklamní tah by to byl dobrej,aby se líp prodávali,ale myslíš že by slash hrál na nějakej sh*t jenom kvuli tomu aby se líp prodával?prostě mu víc vyhovovali...prachů musel mít že kdyby kupoval za plnou cenu gibsony tak mu je to stejnak jedno,navíc u takovejch velikánu to hradí buď nahrávácí společnost nebo samotná značka,prostě pro něj epi byli lepší...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sakra, první pseudo-tele, co se mi líbí... :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Ty Framusy jsou vzhledove naprosto paradni kytary .. mam od nich katalog a je fakt ze to jsou opravdu vysoké třídy
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Framus jsou vynikajici nastroje a to i historicky a to ze jeste stale nestrelili licenci nekam do Cajny, to jenom potvrzuje.
Mel jsem kdysi pujcenou od Framuse vynikajici lubovku - uz jenom odezva a vyrovnanost snimacu byla "paradni mazec".
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

ja mel moznost slyset renegade l.Ta mela teda prijemny teply plny zvuk.Jako Framus mne prijdou fakt kvalitni kytary.Proste spicka...Kdyz jsem videl poprve tuhle kytaru,tak me fakt okouzlila.Jinak se mne jeste libi model Holywood,ale to uz je fakt hrozne moc penez.Jak tady bylo psano,ze Framusky jsou kytary bez duse,tak jsem urcite proti :)
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
weselow

Příspěvek od weselow »

Co byste řekli na takovouhle komickou šílenost dneska? Může to ještě slušně hrát, třeba po nějakejch úpravách? :)

http://cgi.ebay.co.uk/Triumphator-Elect ... 286.c0.m14
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Je to moc hezky nastroj a ty snimace i na sve stari, budou urcite hrat lepe nez nektere soucasne. To vibrato bude drobatko problem.
Konkretne na tomto nastroji ovsem bude nutne udelat novy nulak, protoze na to hral levak. Vubec bych se neurazil, kdyby mi rikala pane. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“