Folie
Pravidla fóra
Re: Folie
Našli rádcové našli:musíš ovladače poťáků stáhnout-vytáhnout v případě strata a knobů,co jsou jenom natlačený.Jestli máš kovový-po straně je šroubek,povolit a vytáhnout.Giof píše:Jak sakra oddělat tu folii na pickguardu zpod poťáků? Jestli jste našli nějaký efektivní způsob, tak prosím napiště.. Štve mě to tam..
Na každej pád s citem ať nepoškodíš ani kejtru,ani knoby
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musím potvrditGiof píše:Kdybych měl klepeta místo ruk tak by to třeba šlo.. ale tenhlepoťák ti vyklouzne, když ho chytneš zvrchu a začneš tlačit..
Hraju na kytary a mašinky
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě jsem myslel tahat, sry jednou rukou chovám sestru a druhou píšu tak moc nepřemýšlím nad psanímpavel68 píše:VOE-musíš TAHATGiof píše:Kdybych měl klepeta místo ruk tak by to třeba šlo.. ale tenhlepoťák ti vyklouzne, když ho chytneš zvrchu a začneš tlačit..
![]()
![]()
Ty mi dávášvsuň pod něj příborovej nůž,opatrně páčit a uvidíš jak poleze ty šikulo
Když použiješ ten příborovej nůž tak by to půjde určitě. Ale nepoužívej jeden . To se ti to vzpříčí a nepohneš s tím. Použij dva a dej je proti sobě. Tak aby osa toho potenciometru byla přímo uprostřed. A musí to jít 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Děkuji za skvělý návod JAK PODĚLAT KYTARU
Jelikož mi tam ty poťáky drží fakt fest, tak jsem se rozhodl je teda pomocí dvou nožíků odpáčit. Šlo to vcelku lehce, to se musí nechat...
První šel vpoho, hlavička dolů. Ten druhý ovšem šel i s osičkou
A zpátky když ho dám tak se protáčí a je tam navolno. Je tam taková plocha nakonci jako plochý šroubovák a ta tam je v takové drážce. Ta ovšem asi zapadla ttrochu hlouběji a oska na ni zřejmě nedosáhne (šrubovákem to jde). Takže to spravit nejde a poťák je v perdeli. Naštěstí je to tónovka u krkáče, takže to tak nevadí. Až sundám struny, budu muset šrubovat celej pickguard a nějak to tam vykutit, nebo, což předpokládám, koupit novej a vyměnit.
Koho to kdy napadlo páčit poťák s oskou?? Zkoušeli jste to vy experti? Když to nejde lehce??
NEPÁČIT

Jelikož mi tam ty poťáky drží fakt fest, tak jsem se rozhodl je teda pomocí dvou nožíků odpáčit. Šlo to vcelku lehce, to se musí nechat...
První šel vpoho, hlavička dolů. Ten druhý ovšem šel i s osičkou
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
a jak jinak bys to chtel sundat? na to neni jina metoda nez to vypacit... 
potak rozdelej, mozna, ze akorat ta oska vyjela z takoveho plastoveho drzaku co je v potaku.. operace na 5 minut. alespon uvidis, jak vypada potak uvnitr a jak to cele funguje
a kdyz se to nepovede opravit, tak novy potak je otazka par desetikorun.
potak rozdelej, mozna, ze akorat ta oska vyjela z takoveho plastoveho drzaku co je v potaku.. operace na 5 minut. alespon uvidis, jak vypada potak uvnitr a jak to cele funguje
a kdyz se to nepovede opravit, tak novy potak je otazka par desetikorun.

poťák ti vyklouzne, když ho chytneš zvrchu a začneš tlačit..