http://www.muzikant.cz/kytary-6/crate-fw-65-478.php
Dalo by se s ním koncertovat v klubech? Pokud ne, máte nějáký jiný návrh na kombo do 10 000, se kterým bych se nemusel stydět za zvuk na koncertech? Předem díky
tak nejde o to, že mám jen 15W, ale o to, že má malý reprák, který to prostě neutáhne. Když budeš mít 12" tak ti to utáhne...Demilich píše:No sorry, ale 15ka na větší volume už DOST chcrchláProto výkonová rezerva u trandu.
(vlastní zkušenost)
No já nevím, ale myslím, že když už má kombo 12'' repro tak to není jen 15W !! Aspoň jsem takové ještě neviděl....Tom49 píše:tak nejde o to, že mám jen 15W, ale o to, že má malý reprák, který to prostě neutáhne. Když budeš mít 12" tak ti to utáhne...Demilich píše:No sorry, ale 15ka na větší volume už DOST chcrchláProto výkonová rezerva u trandu.
(vlastní zkušenost)
tohle má jěště míň http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... Kustom:1:0Demilich píše:No já nevím, ale myslím, že když už má kombo 12'' repro tak to není jen 15W !! Aspoň jsem takové ještě neviděl....Tom49 píše:tak nejde o to, že mám jen 15W, ale o to, že má malý reprák, který to prostě neutáhne. Když budeš mít 12" tak ti to utáhne...Demilich píše:No sorry, ale 15ka na větší volume už DOST chcrchláProto výkonová rezerva u trandu.
(vlastní zkušenost)
Chrchlá repro nebo nestíhá zesík v kombuDemilich píše:No sorry, ale 15ka na větší volume už DOST chcrchláProto výkonová rezerva u trandu.
(vlastní zkušenost)
tím DUSIT bylo myšleno jako třeba hrát na volume 1/10 a DUSIT ho takDemilich píše:Tyjo hej.OK
Ste mě vyškolili
Jinak já neříkal, že 65 nebude stačit, jen že dvě je víc než jedno. A taky, proč bys měl 120W dusit naplno? To bys byl dobrej satanus (to je latinsky satan)
V tom případě má sami pravdu. V klubu to není dobré dusitTom49 píše:tím DUSIT bylo myšleno jako třeba hrát na volume 1/10 a DUSIT ho takDemilich píše:Tyjo hej.OK
Ste mě vyškolili
Jinak já neříkal, že 65 nebude stačit, jen že dvě je víc než jedno. A taky, proč bys měl 120W dusit naplno? To bys byl dobrej satanus (to je latinsky satan)
to pak má úplně jinej zvuk....o ničem
No v klubu jsem se svojím Cratem ještě nehrál, ale když jsem hrál open air bez zvučení, tak jsem to měl na 3/10Demilich píše:V tom případě má sami pravdu. V klubu to není dobré dusitTom49 píše:tím DUSIT bylo myšleno jako třeba hrát na volume 1/10 a DUSIT ho takDemilich píše:Tyjo hej.OK
Ste mě vyškolili
to pak má úplně jinej zvuk....o ničem
Proč bych byl měkkej? Přijeď a přesvědčím tě, že víc jak na 3 to nebudu dávat nikdeDemilich píše:Fakt?? No tak to se mi nezdá, nebo seš měkkej. V hudebninách v ově týpek vyhulil Fendera 212R New (100Watt trand) asi na 4ku a to byly grádyŽádné zahuhlání, brutal zvuk (zkreslení bylo krebkou). Sice už to bylo na hraně, a na 5ku bysme zdechli, ale zase to byl fakt miniaturní prostůrek tam.....
Českej plánek na nastavení, aby to mělo pořádnej zvuk? Joo chlapče, s tim si musíš zakroutit sám a vykroutit si "pořádnej" zvuk sámoliwa píše:já sice nemam FW 65 ale 120, a potreboval bych jestli neni nejakej ceskej planek na to, nebo kdybyste nekod poradil jak si to mam nastavit aby to melo poradnej zvuk
Včera mi FW120ka přišla a dneska jsem už udělal pár drsoňských zvuků, ale zatím ani tak moc ne, protože to v bytu musím držet na uzdě aby mě to nevystřelilo z okna (nebo ty okna)oliwa píše:já sice nemam FW 65 ale 120, a potreboval bych jestli neni nejakej ceskej planek na to, nebo kdybyste nekod poradil jak si to mam nastavit aby to melo poradnej zvuk