FOKUS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

To Mrkendy:

To máš pravdu, ale oboje jsou naprosto jiné věci. Jedno je struník a druhé je kobylka....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

aivn86 píše:To Mrkendy:

To máš pravdu, ale oboje jsou naprosto jiné věci. Jedno je struník a druhé je kobylka....
uz sem psal ale neva
blayder7

Téma

Příspěvek od blayder7 »

Prosím všechny o vyjadřování se pouze k tématu a k odpusteni si vulgarit
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

aivn86 píše:To Mrkendy:

To jo, ale on nevedel, co je LP tail a co je tune-o-matic.. zbytek si snad kazdy domysli ne :roll:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:Já bych se ani nedivil kdyby s prominutím nějakej blb přitáhl do tématu o LP zasraný Corty :evil: někteří mě s tim už fakt s***u...pardon ale fakt... :roll:
Možná se ktomu vyjádřim až vystřízlivim...
blayder7

Kobylka

Příspěvek od blayder7 »

Výrobce však v popisu kytary uvádí jako kobylku právě LP tail jedná se tedy o chybu ???
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kobylka

Příspěvek od Smrťokvítek »

blayder7 píše:Výrobce však v popisu kytary uvádí jako kobylku právě LP tail jedná se tedy o chybu ???
To neřeš je to absolutně nepodstatný.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
r0nn!e

Re: Kobylka

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 16.02.2012 17:32, celkem upraveno 1 x.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Musí se jednat o chybu na webu. Kobylka na LP je prostě jenom jedna.... :-) a nebo Bigsby a toho zaručeně poznáš
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

aivn86 píše:Musí se jednat o chybu na webu. Kobylka na LP je prostě jenom jedna.... :-) a nebo Bigsby a toho zaručeně poznáš
a co třeba LP junior?? to má právě jen ten struník skrz kerej sou struny provlíklý a přes něj dou ke krku..ale na to musí bejt přesnej a perfektně seštelovanej krk a pozice tý kobylky kvůli oktávám..http://www.kytary.cz/epiphone-les-paul- ... iphone:1:0
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

johnatán píše:
aivn86 píše:Musí se jednat o chybu na webu. Kobylka na LP je prostě jenom jedna.... :-) a nebo Bigsby a toho zaručeně poznáš
a co třeba LP junior?? to má právě jen ten struník skrz kerej sou struny provlíklý a přes něj dou ke krku..ale na to musí bejt přesnej a perfektně seštelovanej krk a pozice tý kobylky kvůli oktávám..http://www.kytary.cz/epiphone-les-paul- ... iphone:1:0
Když se na tu fotku podíváš pořádně tak jsou vidět takové dva malé šroubky. Jeden u každého toho kotvícího šroubu na zadní straně. Těma se asi dají doladit trochu oktávy, ale nemáš to pro každou strunu zvlášť, ale hejbeš celou kobylkou. Takže to bude hodně o kompromisu. A tohle řešení kobylky a struníku v jednom je podlě mě akorát věc na ušetření peněz.

Ale zpět k tématu. Na té fokusce je určitě naprosto normální kobylka co je na všech LP.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Drobák píše:
Joey píše:Já bych se ani nedivil kdyby s prominutím nějakej blb přitáhl do tématu o LP zasraný Corty :evil: někteří mě s tim už fakt s***u...pardon ale fakt... :roll:
přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***o :arrow:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

turbo_MaCk píše:
přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***o :arrow:
Ty dáváš :-D :-D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

turbo_MaCk píše:
Drobák píše: Možná se ktomu vyjádřim až vystřízlivim...
Myslim že ti Macku nedošlo, že Drobák "jim" nechce ukázat, ale je jednim z corťáků :D :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
blayder7

Téma

Příspěvek od blayder7 »

Znovu důrazně žádám aby jste se vyjdřovali pouze k původnímu tématu
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Nechceš náhodou k***a dělat moderátora,nebo admina? Tohle chování absolutně nechápu. Máš 7 příspěvků a vypouštíš tu jenom suchý arogantní kecy. Podle smyslu pro pořádek a řád tě tipuju na zelenou hlavu. :twisted:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

zasr**ý hvězdičky....

A sorry...přecenil jsem tě. Příspěvků máš 5.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

ale jo mackovi to došlo :D
ale proč ty crtky tak odsuzujete? :? ....nebudu odbočovat od tématu....ale zajímalo by mě porovníní značek CORT a FOKUS :roll:
dobře jsi mu to nandal...jo taky se k tomu přikloním...mohl by jsi vědět že to je svobodná diskuze a ty tady nemůžeš poroučet aby jsme se toho tématu drželi....pak se taky může stát že se ti každý na to vysere a nebudeš tu mít žádné odpovědi :evil:
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Drobák

Příspěvek od Drobák »

turbo_MaCk píše:
Drobák píše:
Corta mam,RM taky,tak už jenom ten valveking a metal zone...jestli si myslíš že si mě svojí ironií dostal do kolen tak seš na omylu,dostal si mě do kolen uplně z jinejch důvodů,přečti si příspěvek:já bejt tebou tak si přišetřim na corta m600...chápeš?neřekl jsem,kup si corta,takže se sklidni,nebo ti vadí že bych radši corta než fokus?
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Téma

Příspěvek od aivn86 »

blayder7 píše:Znovu důrazně žádám aby jste se vyjdřovali pouze k původnímu tématu
Tak napiš co chceš ještě vědět. Co je to LP tail jsme ti řekli, co to je Tune o matic taky už víš, že když koupíš Fokusku tak neprohloupíš tak to už víš taky.
Pokud máš ještě nějakej dotaz tak sem s ním... :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“