FOKUS
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kobylka
To neřeš je to absolutně nepodstatný.blayder7 píše:Výrobce však v popisu kytary uvádí jako kobylku právě LP tail jedná se tedy o chybu ???
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
a co třeba LP junior?? to má právě jen ten struník skrz kerej sou struny provlíklý a přes něj dou ke krku..ale na to musí bejt přesnej a perfektně seštelovanej krk a pozice tý kobylky kvůli oktávám..http://www.kytary.cz/epiphone-les-paul- ... iphone:1:0aivn86 píše:Musí se jednat o chybu na webu. Kobylka na LP je prostě jenom jedna....a nebo Bigsby a toho zaručeně poznáš
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
Když se na tu fotku podíváš pořádně tak jsou vidět takové dva malé šroubky. Jeden u každého toho kotvícího šroubu na zadní straně. Těma se asi dají doladit trochu oktávy, ale nemáš to pro každou strunu zvlášť, ale hejbeš celou kobylkou. Takže to bude hodně o kompromisu. A tohle řešení kobylky a struníku v jednom je podlě mě akorát věc na ušetření peněz.johnatán píše:a co třeba LP junior?? to má právě jen ten struník skrz kerej sou struny provlíklý a přes něj dou ke krku..ale na to musí bejt přesnej a perfektně seštelovanej krk a pozice tý kobylky kvůli oktávám..http://www.kytary.cz/epiphone-les-paul- ... iphone:1:0aivn86 píše:Musí se jednat o chybu na webu. Kobylka na LP je prostě jenom jedna....a nebo Bigsby a toho zaručeně poznáš
Ale zpět k tématu. Na té fokusce je určitě naprosto normální kobylka co je na všech LP.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***oDrobák píše:Možná se ktomu vyjádřim až vystřízlivim...Joey píše:Já bych se ani nedivil kdyby s prominutím nějakej blb přitáhl do tématu o LP zasraný Cortyněkteří mě s tim už fakt s***u...pardon ale fakt...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Ty dávášturbo_MaCk píše:
přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***o
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Myslim že ti Macku nedošlo, že Drobák "jim" nechce ukázat, ale je jednim z corťákůturbo_MaCk píše:přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***oDrobák píše: Možná se ktomu vyjádřim až vystřízlivim...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Nechceš náhodou k***a dělat moderátora,nebo admina? Tohle chování absolutně nechápu. Máš 7 příspěvků a vypouštíš tu jenom suchý arogantní kecy. Podle smyslu pro pořádek a řád tě tipuju na zelenou hlavu. 
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
ale jo mackovi to došlo
ale proč ty crtky tak odsuzujete?
....nebudu odbočovat od tématu....ale zajímalo by mě porovníní značek CORT a FOKUS 
dobře jsi mu to nandal...jo taky se k tomu přikloním...mohl by jsi vědět že to je svobodná diskuze a ty tady nemůžeš poroučet aby jsme se toho tématu drželi....pak se taky může stát že se ti každý na to vysere a nebudeš tu mít žádné odpovědi
ale proč ty crtky tak odsuzujete?
dobře jsi mu to nandal...jo taky se k tomu přikloním...mohl by jsi vědět že to je svobodná diskuze a ty tady nemůžeš poroučet aby jsme se toho tématu drželi....pak se taky může stát že se ti každý na to vysere a nebudeš tu mít žádné odpovědi
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Corta mam,RM taky,tak už jenom ten valveking a metal zone...jestli si myslíš že si mě svojí ironií dostal do kolen tak seš na omylu,dostal si mě do kolen uplně z jinejch důvodů,přečti si příspěvek:já bejt tebou tak si přišetřim na corta m600...chápeš?neřekl jsem,kup si corta,takže se sklidni,nebo ti vadí že bych radši corta než fokus?turbo_MaCk píše:přesně hoši ukážem jim... Kup si cort, k tomu valvekinga. Dáš tam RM pickups před valvekinga daš metal zone a budeš mít nejlepší zvuk uplně do každýho stylu.. tím nic nepokazíš je to prostě klasik a kdo to nemá je u mě h***oDrobák píše:Možná se ktomu vyjádřim až vystřízlivim...Joey píše:Já bych se ani nedivil kdyby s prominutím nějakej blb přitáhl do tématu o LP zasraný Cortyněkteří mě s tim už fakt s***u...pardon ale fakt...
Re: Téma
Tak napiš co chceš ještě vědět. Co je to LP tail jsme ti řekli, co to je Tune o matic taky už víš, že když koupíš Fokusku tak neprohloupíš tak to už víš taky.blayder7 píše:Znovu důrazně žádám aby jste se vyjdřovali pouze k původnímu tématu
Pokud máš ještě nějakej dotaz tak sem s ním...