JJ tubes v Peavey
Pravidla fóra
JJ tubes v Peavey
Ve Vídni jsme s basákem čučeli na různý zesilovače, který tam měly, a zaujala nás basová celeflašková hlava Peavey VB-2, ve které byly nacpaný lampy JJ tubes. Podle prodejců jsou tam daný od výroby, tak by mě zajímalo jestli Peavey používá JJ do všech aparátů, nebo jenom pro Evropu (střední, východní a ták
). Na oficiálních stránkách jsem se nic nedozvěděl.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
do všech určitě ne..muj Valveking je věrnej svý vlasti - sou v něm nějaký čínský sajrajty kerý už si ani nepamatuju jak se vlastně menujou...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
asi levnější náhrada... Ale maďarský JJčka se používaj i v zámoří, ale u Píííví nefímjohnatán píše:do všech určitě ne..muj Valveking je věrnej svý vlasti - sou v něm nějaký čínský sajrajty kerý už si ani nepamatuju jak se vlastně menujou...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Já měl za to, že JJ jsou slovenskýturbo_MaCk píše:asi levnější náhrada... Ale maďarský JJčka se používaj i v zámoří, ale u Píííví nefímjohnatán píše:do všech určitě ne..muj Valveking je věrnej svý vlasti - sou v něm nějaký čínský sajrajty kerý už si ani nepamatuju jak se vlastně menujou...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ve VK jsou (minimalne koncovy a v mym kousku
) standardne lampy RUBY, viz
http://www.musiciansfriend.com/product/ ... sku=212030
nevim, jestli presne tento model, nicmene stejna znacka a vzhled.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak já v něm zase viděl Sovteky, takže tam asi hážou, co zrovna je...Wohma píše:Ve VK jsou (minimalne koncovy a v mym kousku) standardne lampy RUBY, viz
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Já tam mám ruby.
Hm, to jsme zatím vyřešili jenom VK, který se dle muzikusu vyrábí v číně. Odkaz
Tady asi nikdo nevede něco jako 5150 (6505), TripleXXX, případně JSX? cca v půli května uzmu tu 6505, tak by mě zajímalo, co v tom bude, ale asi to bude překvapení
Tady asi nikdo nevede něco jako 5150 (6505), TripleXXX, případně JSX? cca v půli května uzmu tu 6505, tak by mě zajímalo, co v tom bude, ale asi to bude překvapení
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Petan V.: At uz v tom bude cokoli, tak jestli to neni pouzivane dva dny, tak bude stat za to lampy vymenit, proto je mozna lepsi ptat se, jaky lampy zni v Peaveyckach nejlip 
Procital jsem si zahranicni fora a JJ tam samozrejme chvalili, nasel jsem spousty chvaly i na Sovteky, kupodivu spise chladne reakce, co se tyce Electro Harmonix (vzdycky jsem zil v domneni, ze jejich lampy jsou nadprumer).
Procital jsem si zahranicni fora a JJ tam samozrejme chvalili, nasel jsem spousty chvaly i na Sovteky, kupodivu spise chladne reakce, co se tyce Electro Harmonix (vzdycky jsem zil v domneni, ze jejich lampy jsou nadprumer).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak sovteky mají asi daleko větší zisk, takže kreslí rychleji, což u high-gain aparátu je důležitý, sice to je hlavně o preampu, ale i konec tam má svůj vliv, tak možná proto. Podle toho co jsem četl, tak Eh jsou daleko slabší.Wohma píše:Petan V.: At uz v tom bude cokoli, tak jestli to neni pouzivane dva dny, tak bude stat za to lampy vymenit, proto je mozna lepsi ptat se, jaky lampy zni v Peaveyckach nejlip
No myslím, že lampy jen tak rychle měnit nebudu, páč na ně nebudou už prachyWohma píše:Petan V.: At uz v tom bude cokoli, tak jestli to neni pouzivane dva dny, tak bude stat za to lampy vymenit, proto je mozna lepsi ptat se, jaky lampy zni v Peaveyckach nejlip
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
slovensko je však jen část uzemí knížectví maďarského (tím dráždím slováky na fóru muziker už delší čas)afektband píše: Já měl za to, že JJ jsou slovenský
EHX - krém
JJ - hutný plný zkreslení
sovtek - ty sem neměl
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
pis tam kralovstvi a bude to presnejsiturbo_MaCk píše:slovensko je však jen část uzemí knížectví maďarského (tím dráždím slováky na fóru muziker už delší čas)afektband píše: Já měl za to, že JJ jsou slovenský
EHX - krém
JJ - hutný plný zkreslení
sovtek - ty sem neměl
ja tam mel mel Ruby
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox