Ekvalizéry?
Pravidla fóra
Ekvalizéry?
Neztrácí smysl tahleta věc, když mám ekvalizér na kombu? Dostanu tim sólovej zvuk slashe(slash)?(písou, že to on používal na sóla) Dostanu tim zkreslenej zvuk? dík.
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Když máš třeba na doprovody ekvalizér na kombu do V a chceš zvýraznit sólo, tak na ekvalizéru si dáš třeba víc středů a ta kytara vyleze. Třeba M/B Mark III má dva ekvalizéry a jeden se dá ovládat footem, ale pro ty, co na to nemaj prachy jsou tu krabičkový ekvalizéry 
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
No... DD3 je sice stalou sucastou jeho vybavy, ale netvrdil by som, ze nutnou k dosiahnutiu podoby jeho zvuku. To iste si myslim o ekvalizeri...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Rekni mi, kdo ze solovych kytaristu nepouziva delay nebo alespon reverbBraniik píše:No... DD3 je sice stalou sucastou jeho vybavy, ale netvrdil by som, ze nutnou k dosiahnutiu podoby jeho zvuku. To iste si myslim o ekvalizeri...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Samozrejme, takmer kazdy ich pouziva, ja sam bez delay-u skoro ani nehram
V tomto pripade sa mi ale zda, ze s.kukac sa zenie vsetkymi cestami k Slashovmu zvuku. No a ja som chcel len povedat, ze taky ekvalizer alebo delay nie je (az tak) klucovy pre dosiahnutie takehoto zvuku.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10