Je to kravina nebo +,výměna snímače na Epi LP za Seymor Dunc
Pravidla fóra
Je to kravina nebo +,výměna snímače na Epi LP za Seymor Dunc
Mám Epiphone Les Paul Standard plus a miluju zvuk Slashe (slash) , a tak mě zaujal ten jeho snímač. http://kytary.cz/seymour-duncan-alnico- ... 71:0:0:1:0 .Zajímalo by mě, jestli to zvuk mý kytary nějak obohatí, nebo to bude stejný? A jestli jo, tak v čem? děkuji.
PS:Na kytaře mám všechno původní.
aivn86//upřesněn název tématu
PS:Na kytaře mám všechno původní.
aivn86//upřesněn název tématu
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Rozhodně uslyšíš rozdíl. Teda pokud nehraješ na 5W kombo ze setu. Ale je velikej rozdíl mezi továrníma snímačema a SD. Tón bude jasnější, mnohem víc se prosadí. Prostě konkrétnější. Tovární snímače jsou dost často takové trochu zahuhlané, přidušené,... Ale ten rozdíl uslyšíš až po výměně snímače. 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toe pěkná píčovina. na tom chrčítku si pojebe styl, pak dostan silnou lampu a bude to trhat uši. Koupí snímač a rozdíl skoro nepozná protože mu zkrelsuje 1 led dioda a zesiluje intogrovanej obvod. o kvalitě toho repráku se nelze vůbec bavit. Když si pořídí kombo tak to bude hrát daleko lípeugeene píše:radši nejdřiv kvalitní kytaru...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.
ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA

ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
Brzo si budu kupovat nový, zkousel sem celolampu crate 50 W, líbí se mi, tak snad zase neslápnu vedle, jakl s tim frontmenem.Guitarbob píše:jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.
ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA![]()
![]()
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To určitě nešlápnešs.kukac píše:Brzo si budu kupovat nový, zkousel sem celolampu crate 50 W, líbí se mi, tak snad zase neslápnu vedle, jakl s tim frontmenem.Guitarbob píše:jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.
ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009